O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους

Θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους

O Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι αποκαλύπτει το φύλο του μωρού τους. Θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Γεωργία Αβασκαντήρα, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο αλλά και το ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας». Να πούμε ότι ο ηθοποιός μας συγκίνησε με την πρόσφατη εμφάνισή του στο YFSF καθώς την αφιέρωσε στο παιδάκι που περιμένει με την γυναίκα του!

Πριν την αποκάλυψη Γιώργου Χρανιώτη και η Γεωργίας Αβασκαντήρα για το φύλο του μωρού τους, δείτε το γλυκό δώρο που έκανε στην σύζυγό του

Ένα γλυκό δώρο πήρε από τον Γιώργο Χρανιώτη η εγκυμονούσα Γεωργία Αβασκαντήρα! Οι δυο τους σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους και μάλλον οι λιγούρες έχουν αρχίσει για την όμορφη χορεύτρια!

Μας έτρεξαν τα σάλια με το δώρο του Χρανιώτη στην Γεωργία Αβασκαντήρα! Η όμορφη χορεύτρια που σε λίγο καιρό θα φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο, έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram δείχνοντάς μας την γλυκιά έκπληξη!

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του θα φέρουν το πρώτο τους παιδί στον κόσμο σε περίπου τρεις μήνες, με τους δυο τους να είναι ενθουσιασμένοι και να κάνουν συχνά σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι και αυτή τη φορά η Αβασκαντήρα μας έδειξε το γλυκό που της πήρε ο Χρανιώτης!

"Όταν σου έρχονται δώρα από εκεί που δεν το περιμένεις" έγραψε στο gif που ανέβασε ως story στο Instagram.

Χρανιώτης

Πριν το γλυκό δώρο που έκανε στη σύζυγό του ο Γιώργος Χρανιώτης είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία από το υπερηχογράφημα του μωρού!

Το νέο μέλος της οικογένειας θα γεννηθεί τον Ιούνιο και ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την φωτογραφία από το υπερηχογράφημα!

Να πούμε ότι ο ίδιος είχε κάνει γνωστή και την είδηση ότι περιμένουν παιδί, με την γυναίκα του! Μάλιστα πάνω στην φωτογραφία που ανέβασε έβαλε και έναν χαριτωμένο πελαργό που φέρνει το μωράκι!

Χρανιώτης υπερηχογράφημα