Αντελίνα Βαρθακούρη: Tα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της στον Alpha

Όσα είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντελίνα Βαρθακούρη: Tα πρώτα πλάνα από την εκπομπή της στον Alpha

Πρεμιέρα θα κάνει η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” στον Alpha και το Happy Day μας έδειξε τα πρώτα πλάνα από αυτά. Τα οποία είναι απολαυστικά.

Η εκπομπή πρόκειται είναι ένα real life game show, στο οποίο η Αντελίνα θα παίρνει τους δρόμους και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, θα χτυπά κουδούνια και θα μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η εκπομπή “Happy Day” εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής και μίλησε με την Αντελίνα.

“Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι! Θα είμαι ένα κορίτσι του δρόμου, τρελαίνομαι που θα έχω ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις, να τους έχεις απέναντι σου, να σου μιλούν οι άνθρωποι και να στα λένε όλα! Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν, να σου λένε τα θέματα τους και να κερδίζουν χρήματα” είπε.Δείτε και για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη κατάσταση

Δείτε πλάνα:

Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Χάρης Βαρθακούρης

Αντελίνα Βαρθακούρη Alpha

Εκτός από τα πρώτα πλάνα λίγες μέρες πριν κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας στον Alpha

Μόλις έσκασε το τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha. Είναι άκρως απολαυστικό και ξεκαρδιστικό και θα κλάψετε από τα γέλια μόλις το δείτε. Ποιος θα είναι ο τίτλος;

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί. Χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το επίσημο trailer της εκπομπής “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, μόλις κυκλοφόρησε. Ένα ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι του, αλλά τα πράγματα δεν ήταν όπως τα είχε αφήσει. Κάποιος έχει μπει στη ζωή τους: η κουζίνα είναι αναμμένη και η κατσαρόλα βράζει, ενώ ένα ζευγάρι παπούτσια βρίσκεται στη μέση του δωματίου.

Έντρομοι οι δυο τους κινούνται στο σαλόνι, όπου και αντικρίζουν την Αντελίνα, με διάθεση μιας άλλης Sharon Stone από το «Βασικό Ένστικτο», να έχει οικειοποιηθεί την αγαπημένη τους πολυθρόνα. Την κοιτούν άναυδοι, ενώ εκείνη αλλάζει το σταυροπόδι της, φορώντας τα αγαπημένα της χνουδωτά παντοφλάκια.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”.