Φαίη Σκορδά: «Κρατάμε το ταλέντο της Άννας Παναγιωτοπούλου, μπορεί να είναι σε μια πιο ευάλωτη περίοδο»

Πήρε θέση η παρουσιάστρια στις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: «Κρατάμε το ταλέντο της Άννας Παναγιωτοπούλου, μπορεί να είναι σε μια πιο ευάλωτη περίοδο»

Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση σε όσα δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για την Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας πως "κρατάμε το ταλέντο της γιατί μπορεί η ηθοποιός να βρίσκεται σε μια αρκετά ευάλωτη περίοδο".

Ντόρος έχει γίνει για την Άννα Παναγιωτοπούλου, με αφορμή δηλώσεις της για τον Θανάση Ευθυμιάδη, την Ελένη Καστάνη, την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και άλλους.

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τις δηλώσεις της είπε Εγώ θέλω να πω κάτι. Από όλο αυτό θέλω να κρατήσω ότι από την αρχή της σεζόν, επειδή η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε δώσει κάποιες συνεντεύξεις και έχει αναφερθεί σε κάποια πρόσωπα. Δείτε εδώ και τις νέες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον σύντροφο της

Εγώ θα συμφωνήσω με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ότι κρατάμε από την Άννα Παναγιωτοπούλου όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που με το ταλέντο της και τον δικό της τρόπο μας έχει κρατήσει μέσα από τους ρόλους της.
Κρατάμε το ταλέντο της και θεωρώ πως όλο αυτό όταν γίνεται με μια συνέχεια και συχνότητα, θεωρώ πως πρέπει όλοι να πούμε πόσο αγαπάμε την Άννα Παναγιωτοπούλου για το ταλέντο της και να μείνουμε όλοι σε αυτό. Στο τεράστιο ταλέντο της. Γιατί μπορεί να είναι σε μια πιο ευάλωτη περίοδο. Και εγώ προτείνω σε όλους να μείνουμε σε αυτό το κομμάτι. Ότι κρατάμε τα καλά, δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω».

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου που έκαναν την Φαίη Σκορδά να σχολιάσει την Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου άκουσε τα όσα δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για εκείνη και απάντησε πως "την σόκαρε που είδε έναν άνθρωπο να μιλάει έτσι για εκείνη, γιατί είχε την εντύπωση πως συμπαθιόντουσαν"¨.

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στη δημοσιογράφου του Πρωινού, Μαίρη Αρώνη, για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Άννα Παναγιωτοπούλου.

“Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν πρέπει να το σχολιάσω. Με σόκαρε που είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που νόμιζα ότι από τη λίγη γνωριμία μας, ότι συμπαθιόμασταν.

Ξέρεις όταν είσαι καιρό σε αυτή τη δουλειά, αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος, λοιπόν, συνειδητοποιείς ότι... δεν θέλω να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση.”, είπε η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε και για ποιο λόγο είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό η ηθοποιός