Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: “ Έπρεπε να απολογούμαι που δεν είχα μαλλιά”

Όσα είπε ο ηθοποιός για την περιπέτεια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη: “ Έπρεπε να απολογούμαι που δεν είχα μαλλιά”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, λέγοντας "πως έπρεπε να απολογείται που δεν έχει μαλλιά και κυκλοφορεί έτσι".

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Σημείο συνάντησης” στην Ερτ,ήταν η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για το λόγο που το έκανε γνωστό.

“Η δική μου ανάγκη ήταν να επικοινωνήσω το όποιο πρόβλημα είχα, αφενός για να νιώθω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου, να μην χρειάζεται να απολογούμαι για διάφορα πράγματα. Την περίοδο που δεν είχα μαλλιά, έπρεπε να απολογούμαι. Έπρεπε να βάλω ένα όριο στη σχέση με το σχόλιο. Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια.”, είπε .Μία τρομερή εξομολόγηση για την υγεία του είχε κάνει και όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πριν από λίγο καιρό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

Πριν από αυτή την εξομολόγηση ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε συγκινήσει την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου με την ανάρτηση του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, προκειμένου να δώσει δύναμη σε όλους.

Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του μάχη με την ασθένεια, όμως λίγο καιρό μετά χαμογελάει ξανά και με κάθε ευκαιρία δείχνει πως είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Έτσι σήμερα, δε θα μπορούσε να μη στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια και όχι μόνο.

Έτσι έγραψε στο Instagram: «Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη ενάντια στον καρκίνο Ημέρα. Εύχομαι ο καθένας από εμάς να γιορτάσει αυτή τη μέρα με έναν αισιόδοξο τρόπο. Να αποβάλλουμε οποιοδήποτε ταμπού ή στίγμα σχετίζεται με αυτό. Να μιλάμε για αυτό προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας ανεξάρτητα με το τι μας συμβαίνει. Προσωπικά, “αγκαλιάζω” τις πληγές μου γιατί αυτές είναι τα παράσημά μου».