Ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor μπήκε σε αεροπλάνο «φάντασμα» - Σοκ με την φωτογραφία

Απίστευτο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Ορέστης Τσανγκ του Survivor μπήκε σε αεροπλάνο «φάντασμα» - Σοκ με την φωτογραφία

Σοκ θα πάθετε όταν δείτε την φωτογραφία του Ορέστη Τσάνγκ, που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. Ο πρώην παίκτης μπήκε σε ένα αεροπλάνο «φάντασμα», αφού λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού, πλέον δεν ταξιδεύει κανείς.

Λόγω της εξάπλωσης του στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, όλο και αυστηρότερα είναι τα μέτρα των κυβερνήσεων. Στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 90 με δυο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ακόμη δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος.

Ο κόσμος έχει περιοριστεί στα σπίτι σου και έχουν μειώσει τις εξόδους. Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε ο Ορέστης Τσάνγκ. Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το αεροπλάνο λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο.

Στην φωτογραφία του είδαμε το άδειο αεροπλάνο ενώ εκείνος πόζαρες φορώντας μάσκα. «Κάλλιον του Θεραπεύειν εστί το Προλαμβάνειν» Ιπποκράτης», σχολίασε στη λεζάντα του.

Survivor κορωνοιος

Αν θέλετε και εσείς να προστατευτείτε από τον κορωνοϊό, πριν τρέξετε στα αντισηπτικά, αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πλύνετε τα χέρια σας. Τσεκάρετε και δείτε αν εκτελείτε τα βήματα σωστά.

Και ενώ ο Ορέστης Τσάνγκ ανεβάζει φωτογραφία λόγω κορωνοϊού άλλος πρώην παίκτης Survivor ανεβάζει φωτογραφίες του στο Tinder

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά έκανε μία τρομερή αποκάλυψη πριν από λίγη ώρα, σχετικά με έναν πρώην και φυσικά, κούκλο παίκτη του Survivor, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, έχει το δικό του προφίλ στο tinder! Όλα βγήκαν στη φόρα μέσα από το Πρωινό.

Η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε μία "καυτή" αποκάλυψε που άφησε άφωνο όλο το πλατό της εκπομπής, μιας και η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, ανακάλυψαν το προφίλ που διατηρεί στο tinder, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του survivor!

Ο λόγος γίνεται για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος όχι μόνο έχει tinder αλλά και ένα εξαιρετικά "καυτό" προφίλ! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι λέμε!

Βέβαια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, παραμένει ένας κούκλος όπως τον γνωρίσαμε και στο Survivor! Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

TAGS