Η Ναόμι Κάμπελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Φόρεσε στολή για τον... κορωνοϊό!

Πήρε τα μέτρα της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ναόμι Κάμπελ όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Φόρεσε στολή για τον... κορωνοϊό!

Σίγουρα δεν έχετε δει ξανά έτσι την Ναόμπι Κάμπελ. Το διάσημο μοντέλο παίρνει δραστικά μέτρα για τον κορωνοϊό, φορώντας... στολή. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Τα ταξίδια είναι πιο δύσκολα σίγουρα τώρα που έχει ξεσπάσει ο κορωνοϊός και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν μετακινούνται με αεροπλάνο! Από τους ιούς δεν ξεφεύγουν ούτε και οι διάσημοι, με την Ναόμι Κάμπελ να παίρνει τα μέτρα της και μάλιστα με το παραπάνω!

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με στολή για τον κορωνοϊό, σαν αυτές που βλέπουμε να φοράνε οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας! Μάλιστα η βρετανική Sun, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι κατάφερε να το κάνει ακόμα και μόδα! Να σημειώσουμε ότι ο ιός έχει φέρει ανησυχία με πολλές αεροπορικές εταιρίες να αναβάλλουν πτήσεις τους.

Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα

Ναόμι Κάμπελ με στολή στο αεροδρόμιο

Η Ναόμπι Κάμπελ εμφανίστηκε με στολή κορωνοϊού και η Δέσποινα Βανδή με μάσκα! Η τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Έτσι έκανε και η Δέσποινα Βανδή που ταξίδεψε ως την Κύπρο και πήρε τα απαραίτητα μέτρα μπαίνοντας στο αεροπλάνο.

Τα μέτρα για την προστασία από το κορωνοϊό και την αποφυγή της εξάπλωσής του συνεχίζονται και όλοι πρέπει να τα τηρούν.

Φορώντας τη μάσκα στο πρόσωπό της, η αγαπημένη τραγουδίστρια έβγαλε μια selfie και την ανέβασε στο Instagram. Η ίδια βέβαια, ανέφερε: «Όχι ότι βοηθά ιδιαίτερα αλλά έτσι να..» και φυσικά να λάβει τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων.

Δέσποινα Βανδή με μάσκα στο αεροπλάνο