Νίκος Χατζηνικολάου: Η δημόσια απολογία στον Κουτσόπουλο! Τι συνέβη;

Η απάντηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χατζηνικολάου: Η δημόσια απολογία στον Κουτσόπουλο! Τι συνέβη;

O Νίκος Χατζηνικολάου απολογήθηκε δημόσια στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι συνέβη και ο γνωστός δημοσιογράφος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον τον κριτή του MasterChef;

Τις τελευταίες ημέρες ένα ρεπορτάζ της Real life κάνει λόγο για την σχέση του κριτή του MasterChef με μια ξανθιά καλλονή. Η εφημερίdα ανήκει στον δημοσιογράφο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μακροσκελές κείμενό του στο Instagram, αργά το βράδυ της Τρίτης, διέψευσε όλα όσα έχουν γραφτεί.Λίγες ώρες μετά, κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, απάντησε και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και του είπε πως θα διαψεύσει το δημοσίευμα. Δείτε εδώ το δημοσίευμα

«Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κουτσόπουλος σχέση

Δείτε και την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που ανάγκασε τον Νίκο Χατζηνικολάου να ζητήσει συγγνώμη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε την δική του απάντηση μέσω μια ανάρτησης ξέσπασμα στο Instagram για την φημολογούμενη σχέση του, λέγοντας πως "ουδείς νοιάζεται, με ποιον κάνει βόλτα".

Ο κριτής του MasterChef με ένα κείμενο που δημοσίευσετο βράδυ της Τρίτης, ξέσπασε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως έχει κάποια σχέση με αυτή την κοπέλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για την φημολογούμενη σχέση του

Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη "φαρέτρα" και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται, προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την "κανονικότητα" ενός κατ ' επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη. Δείτε εδώ και το ξέσπασμα της κοπέλας που υποτίθεται πως είναι σε σχέση

Μια κοπέλα "δημοσιογράφος" Ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει,(κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει.

Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ...

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η και Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά, σφουγγάρισε ολόκληρο το σπίτι και σιδέρωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η "υπογραφή" έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρόνιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.

Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπέλα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό...

Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.

Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το "γράφω και υπογράφω" . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου... "Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γ@μημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα"

Υγ. Μανα... Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι.