Άγριες Μέλισσες: "Αποχαιρετούμε την Ασημίνα και υποδεχόμαστε την Σοράγια" - Χαμός στο Twitter!

Τα σχόλια μοναδικά!

Άγριες Μέλισσες:

Το Twitter σχολίασε την αλλαγή της "Ασημίνας" στη σειρά "Άγριες Μέλισσες΄' και τα όσα διαβάσαμε ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστικά. Μάλιστα ένας χρήστης έκανε και παραλυρισμό με την Σοράγια Μοντενέγκρο (ηρωίδα της γνωστής Μεξικάνικης σειράς "Μαρία της γειτονιάς". Δείτε τα όσα γράφτηκαν!

Η Ασημίνα στη σειρά, παίρνει τη ζωή της στα χέρια της και το Twitter γλεντάει! Οι χρήστες της πλατφόρμας σχολίασαν την εν λόγω αλλαγή γράφωντας ποικίλα χιουμοριστικά σχόλια στο Twitter και εμείς σας έχουμε μερικά από αυτά, Μετά την προδοσία του Νικηφόρου και το παιδί που περιμένει με την αδελφή της Δρόσω, η Ασημίνα δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, τα βάζει με όλους και δέχεται το σχέδιο της Μυρσίνης να πει πως είναι εκείνη έγκυος.

Από αυτό πιάστηκαν και οι χρήστες του Twitter που έκαναν διάφορες αναρτήσεις. Δείτε μερικές από αυτές:

Και αφού μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες δείτε και τα όσα είπε για την σκηνή με τον Μελέτη ο τηλεοπτικός "Κλεομένης"!

Από την αλλαγή της Ασημίνας, που έφερε χαμό στο Twitter, στην στιγμή με το μπουκάλι στις "Άγριες Μέλισσες" - Όλο το παρασκήνιο!

Στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου» εμφανίστηκε ο κουρέας από το Διαφάνι, Προκόπης ή αλλιώς Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε μερικές αποκλειστικές λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και για τη σκηνή που συζητήθηκε για τον καυγά της Λενιώς με τον Κωνσταντή.

«Στη σκηνή που έπρεπε να σπάσει η Λενιώ το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή. Ήταν “φορτωμένη” την κρατούσαμε από πίσω, εγώ, ο Αλέξανδρος, η Θεοφανία… ήταν θεριό, δεν κρατιόταν. Σπάει το μπουκάλι και λέμε “σκοτωθήκανε”. Γυρνάει και μας λέει με αστεία φωνή: “Όλα καλά”;» είπε χαρακτηριστικά.

«Έκανα 4 και 5 δουλειές για να κάνω θέατρο. Πουλούσα ρούχα, σχεδίαζα, έφτιαχνα συλλογές από διαφορετικά πράγματα. ίχα διαβάσει τα πρώτα δύο επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες πέρυσι τον Απρίλη, όταν μου είχαν πει να συμμετέχω στην συγγραφική ομάδα. Με το που το διάβασα είπα αποκλείεται, δεν το ζω αυτό το πράγμα. Ήταν σαν να διάβαζα βιβλίο».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει γιατί είχε γύρισμα. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Χοροπηδούσαμε όλοι από τη χαρά μας»!