Νίκος Μουτσινάς: Χωρίς κοινό ξεκίνησε η εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" - Τι συνέβη;

Τι είπε on air ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Χωρίς κοινό ξεκίνησε η εκπομπή

Χωρίς κοινό ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι" με τον παρουσιαστή να κάνει στον αέρα μια αναφορά για τον λόγο που συνέβη αυτό. Δείτε τι έγινε.

Ο κορωνοϊός θερίζει με την εκπομπή του ΣΚΑΪ να λαμβάνει με την σειρά της τα μέτρα της και το "Καλό μεσημεράκι'΄να ξεκινά χωρίς κοινό στο πλατό. Αναφορά για αυτό έκανε ο Νίκος Μουτσινάς που είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ:

"Καλησπέρα σε όλους. Τι κάνετε; Πως είστε; Είστε στα σπίτια σας ασφαλείς; Εμείς όπως καταλαβαίνεται εκτός από την βλακεία την αδιανόητη που μας δέρνει, καταλάβαμε και εμείς με κάποιο τρόπο ότι πρέπει να προφυλάξουμε και εσάς που έρχεστε εδώ και εμάς που ερχόμαστε για να δουλέψουμε. Οπότε από σήμερα και δεν ξέρουμε μέχρι πόσο καιρό, δεν θα έχουμε κοινό. Όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν να δουλέψουν εδώ θα κάνουν το κοινό". Δείτε και ποιοι έκαναν κατάληψη στον καναπέ του Νίκου Μουτσινά! Θα θες να "λιώσεις".

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε χωρίς κοινό το 'Καλό μεσημεράκι" με το πλατό να είναι άδειο - Άδειο ήταν και το αεροπλάνο που μπήκε παίκτης του Survivor!

Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, όλο και αυστηρότερα είναι τα μέτρα των κυβερνήσεων. Στην Ελλάδα τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 90 με δυο να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ακόμη δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος.

Ο κόσμος έχει περιοριστεί στα σπίτι σου και έχουν μειώσει τις εξόδους. Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε ο Ορέστης Τσάνγκ. Ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το αεροπλάνο λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο.

Στην φωτογραφία του είδαμε το άδειο αεροπλάνο ενώ εκείνος πόζαρες φορώντας μάσκα. «Κάλλιον του Θεραπεύειν εστί το Προλαμβάνειν» Ιπποκράτης», σχολίασε στη λεζάντα του.

Ορέστης Τσάνγκ σε άδειο αεροπλάνο