Η Σοφία Καρβέλα έκανε αυτήν την ανάρτηση και "μυρίσαμε" Άνοιξη!

Δείτε την εικόνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σοφία Καρβέλα έκανε αυτήν την ανάρτηση και

Αυτή η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα "έφερε" την Άνοιξη. Ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά και με την φωτογραφία που ανέβασε σχεδόν μυρίσαμε τα λουλούδια που την περιστοίχιζαν. Δείτε την σχετική φωτογραφία.

Η κόρη της Άννας Βίσση και το Νίκου Καρβέλα κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τελευταία εικόνα που είδαμε μας έκανε να "μυρίσουμε" την Άνοιξη! Η Σοφία Καρβέλα είναι σε ένα λουλουδάδικο φορώντας ασορτί ρούχα!

Σίγουρα είναι από τους ανθρώπους που έχουν χιούμορ και αυτή της η ανάρτηση το αποδεικνύει, καθώς φόρεσε ένα καπέλο τόσο floral, όσο και ο χώρος στον οποίο βρίσκεται! "Floralas served with flowers" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της η Σοφία Καρβέλα που είναι σαν δίδυμη αδελφή με την μαμά της. Δείτε εδώ μια φωτογραφία τους και θα καταλάβετε!

Η Σοφία Καρβέλα "έφερε" την Άνοιξη με την ανάρτησή της, ωστόσο σε άλλο ποστ της μας είχε συγκινήσει με ένα κείμενο που είχε ανεβάσει

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε σαν story στο Instagram ένα το εν λόγω κείμενο παραπέμποντάς μας μάλιστα να διαβάσουμε το βιβλίο από την Byron Katie, "A Mind At Home With Itself".

"Ρωτάω ξανά και ξανά τι πάει λάθος με εμένα. Λοιπόν, τίποτα, απλώς πιστεύω τις αγχωτικές σκέψεις μου! Προς όλους τους πιθανώς πληγωμένους ανθρώπους, τις αδερφές και τους αδερφούς εκεί έξω, διαβάστε αυτό το βιβλίο από αυτήν τη μαγική γυναίκα Byron Katie. A Mind At Home With Itself

Έχει να κάνει με την αναζήτηση. Και το να δεις την αλήθεια για όλα όσα λέμε στον εαυτό μας και μας προκαλούν πόνο. Φτάνει. Το να συμπεριφέρομαι άσχημα στον εαυτό μου έχει γίνει κουραστικό. Κι εγώ μεγαλώνω. Και καθυστερημένα χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε εμένα και σε εσάς" έγραφε χαρακτηριστικά το κείμενο.