Η Γωγώ Τσαμπά αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά! - Όλα τα λεφτά η αντίδρασή του

Επικό σκηνικό στο "Καλό μεσημεράκι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γωγώ Τσαμπά αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά! - Όλα τα λεφτά η αντίδρασή του

Η Γωγώ Τσαμπά έκανε μια αιφνιδιαστική είσοδο στην εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" και η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά ήταν "όλα τα λεφτά! Δείτε πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής.

Μια ευχάριστη στιγμή στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που έμεινε κάγκελο μόλις είδε την Γωγώ Τσαμπά να τραγουδά τα "Καγκέλια". Μάλιστα η τραγουδίστρια έκανε έφοδο στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ την ώρα που ο παρουσιαστής σχολίαζε ένα απόσπασμα από συνέντευξή της, στην οποία είπε μια γκάφα που είχε κάνει σε καποιο πανυγήρι!

Η τραγουδίστρια μπήκε στο πλατό και ο Μουτσινάς αιφνιδιάστηκε, καθώς αρχικά δεν την είδε. Στη συνέχεια έτρεξε και την πήρε αγκαλιά, ενώ οι δύο τους χορέψανε και στην συνέχεια κάθισαν να κουβεντιάσουν! Δείτε και τι άλλο απρόοπτο έγινε σήμερα στο "Καλό μεσημεράκι". Τι συνέβη;

Γωγώ Τσαμπά έκπληξη σε Νίκο Μουτσινά

Γωγώ Τσαμπά σε εκπομπή Νίκοθ Μουτσινά

Γωγώ Τσαμπά - Νίκος Μουτσινάς αγκαλιά

Όλα τα λεφτά η γκάφα που είχε κάνει σε πανηγύρι η Γωγώ Τσαμπά, που αιφνιδίασε τον Νίκο Μουτσινά!

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μίλησε για το καινούριο της τραγούδι που κυκλοφορεί και για τις δουλειές που έχουν ακυρωθεί λόγο κορωνοϊού. Επίσης αναφέρθηκε στις προτάσεις που τις έχουν γίνει να αλλάξει στυλ τραγουδιού και διηγήθηκε 2 χιουμοριστικά περιστατικά που της έχουν συμβεί σε πανηγύρια.

"Κάνω δίαιτα και νομίζω το έχω καταφέρει. Έχω χάσει 8 κιλά. Ο κόσμος έρχεται για να με ακούσει αλλά έρχεται και για μένα και θέλω να είμαι ευπρεπής πάνω στη σκηνή. Δεν θέλω να με βλέπει και να λέει “κοίτα την πώς έγινε”. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα. Θέλω να καθίσω κάτω να φάω, θέλω φαγητό. Δεν μου αρέσει να μου βάλει ο άλλος στο πιάτο μισή μερίδα. Αν ξεφύγω, την επόμενη μέρα… φερμουάρ" είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

"Έχω πάει σε άλλο πανηγύρι. Έχω πάει μια μέρα νωρίτερα. Πάω στο χωριό, βλέπω ότι δεν έχει κόσμο, δεν έχει φώτα, βλέπω την αφίσα μου και λέω το πανηγύρι που είναι; Πάω με τρόπο κοντά στην αφίσα, κοιτάζω… την επόμενη βραδιά. Όπισθεν… Να φύγεις 380 χιλιόμετρα είναι λίγο ζόρικο να ξαναγυρίσεις και να ξαναπάς την άλλη βραδιά. Από αφηρημάδα έχω ανεβεί και τραγουδάω με ένα παπούτσι πιο ψηλό και ένα πιο χαμηλό, ίδιο χρώμα. Κάθομαι και λέω γιατί γέρνω; Είμαι τόσο κουρασμένη;" είπε ακόμα .