My Style Rocks: Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Ποια παίκτρια δέχεται bullying;

Η ψεύτικη τσάντα και τα "καρφιά"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Βγήκαν τα

Επεισοδιακή προβλέπεται να είναι αυτή η εβδομάδα στο My Style Rocks, μιας και τα μαχαίρια βγήκαν ήδη! Οι τόνοι ανέβηκαν με την κατηγορία πως κάποια παίκτρια δέχεται bullying!

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση που έκανε η Θεοδώρα Ρούμπογλου με το σημερινό κόσνεπτ να είναι black & white με ένα έξτρα χρώμα.

Η νέα παίκτρια που πριν από λίγο είχε κάνει αυστηρή κριτική στις συμπαίκτριές της, εμφανίστηκε με ένα λευκό κοστούμι και μία πορτοκαλί τσάντα.

Τότε η Αρετή σχολίασε πως η τσάντα είναι ψεύτικη και λογομάχησε με τη Θεοδώρα, η οποία υποστήριξε πως αν θέλει μπορεί να μπει στο προφίλ της να τη δει να ψωνίζει. Η Αρετή την χαρακτήρισε «ψεύτικη όπως και η τσάντα σου» και τα αίματα άναψαν!

Η Τόνια Κούμπα υποστήριξε πως οι υπόλοιπες παίκτριες κάνουν bullying στη Θεοδώρα με τη Ζάννα να διαφωνεί.

Εντάσεις δημιουργήθηκαν και χθες με τη Θεοδώρα και τη Ζάννα

Ανέβηκαν οι εντάσεις στο My Style Rocks και ανάμεσα σε Ζάνα και Θεοδώρα! Τι συνέβη αυτή τη φορά και βγήκαν τα μαχαίρια στην φόρα; Τι ειπώθηκε ανάμεσα στις δυο γυναίκες;

Έπειτα από την πασαρέλα της η Θεοδώρα έκατσε στην θέση της για να ακούσει όλα τα σχόλια των συμπαικτριών της, μένοντας άφωνη με τα λόγια της Ζάνας.

Αφορμή στάθηκε η κριτική για την τσάντα που είχε επιλέξει, καθώς η Ζάνα θεώρησε πως επρόκειτο για απομίμηση, με την συμπαίκτριά της να εκνευρίζεται με αυτό λέγοντας πως είναι αυθεντική. Δείτε αναλυτικά τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο.

Πριν τις εντάσεις ανάμεσα σε Ζάνα και Θεοδώρα "βόμβα" έριξε παίκτρια του My Style Rocks - Έχει εργοστάσιο κάνναβης!

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε παίκτρια του My Style Rocks που είπε ότι ασχολείται με την... κάνναβη! Τι είπε η όμορφη μελαχρινή στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα";

Ο λόγος για την Θεοδώρα Ρούμπογλου, που είναι η νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Η όμορφη μελαχρινή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα επαγγελματικά της!

“Ασχολούμαστε με κάτι καινοτόμο με τον σύντροφό μου. Ένα εργοστάσιο κάνναβης. Πιστεύω να πάει καλά. Έχω και ένα eshop με ρούχα. Είχα ένα προβληματάκι και τώρα θα το ξαναφέρω στην επιφάνεια. Θα το κάνω καλύτερο. Αυτά.” είπε μιλώντας για τα επαγγελματικά της η Θεοδώρα, που μπήκε πριν λίγες ημέρες στο παιχνίδι.