Τα βλέπει "διπλά" η Ζέτα Μακρυπούλια - Ο ανατρεπτικός καφές της!

Δε θα πιστέψετε τι της σέρβιραν!

Τα βλέπει

Η Ζέτα Μακρυπούλια πήγε για καφέ και άρχισε να βλέπει τα πάντα "διπλά", ακόμα και τον εαυτό της! Ο καφές της παρουσιάστριας ήταν εξαιρετικά ανατρεπτικός μιας και είχε ένα ενδιαφέρον σχέδιο πάνω στο αφρόγαλα.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεσκάσει και να βγει για ένα χαλαρωτικό καφέ, όταν της συνέβη κάτι αναπάντεχο!

Η ίδια ανέβασε ένα instastory προκειμένου να δείξει τον καφέ της, πάνω στον οποίο είχαν σχηματίσει το πρόσωπό της! Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε και χαρακτήρισε το σκηνικό ως την «έκπληξη της ημέρας».

Μιας και λέμε για την Ζέτα Μακρυπούλια, είδατε την τρομερή εμφάνιση που έκανε με το στιλάτο κοστούμι της; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

ζέτα μακρυπούλια καφές

Σίγουρα όταν πηγαίνει για καφέ η Ζέτα Μακρυπούλια, επιλέγει αυτή την μπλούζα!

Τις δυο από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας έχει πάνω της η μπλούζα που επέλεξε να φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Μόλις την δεις, πρόκειται να πάθεις εμμονή. Μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ καθημερινά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πλατό της εκπομπής της και αποσπά τις καλύτερες εντυπώσεις. Ακολουθεί όλα τα trends, ενώ γνωρίζει τι πρέπει να φοράει για να αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες σε γύρισμα που πραγματοποίησε, την είδαμε να φορά μια απίστευτη μπλούζα, η οποία πάνω της είχε τις δυο από τις τάσεις που βλέπουμε να κυκλοφορούν παντού στο δρόμο, αλλά και να βρίσκονται στις πασαρέλες διάσημων οίκων.

Πρόκειται λοιπόν, για το καρό, το οποίο έκανε δυναμικά την επανεμφάνιση του, αλλά και για το κίτρινο χρώμα που φέτος είδαμε να κυριαρχεί πολύ και στα πουλόβερ.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 ρούχα τάσεις

Να πούμε πως δεν είναι η μόνη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια έχει εντυπωσιάσει. Με μια φωτογραφία πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1, είδαμε το απίστευτο παντελόνι της.