Το μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή για το "άδοξο" τέλος του «Hairspray»

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την παράσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή για το

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, λίγες ώρες μετά το "άδοξο" τέλος που γνώρισε η παράσταση «Hairspray», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Την αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο με συγκινητικά λόγια.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έγινε αιτία για την ακύρωση του Hairspray, με τους ηθοποιούς να δείχνουν εμφανώς δυσαρεστημένοι με την εξέλιξη αυτή.

Τώρα που λέμε για τον Μάρκο Σεφερλή, είδατε τα λόγια που έγραψε για τα γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου; Αν όχι δείτε τα εδώ και θα "λιώσετε"!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την ακύρωση της παράστασης γράφοντας:

«Άλλο ένα θεατρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Λίγο πρωτόγνωρο, λίγο διαφορετικό για μένα, αλλά ένα όμορφο, ξεχωριστό και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι! Το «Hairspray», το μιούζικαλ που αγαπήσαμε και αγαπήσατε, ολοκλήρωσε – λόγω της κατάστασης που επικρατεί – τις παραστάσεις του. Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο (αν και στη συγκεκριμένη δουλειά, ήταν όλοι ΠΡΩΤΟΙ!!!) και ένα πιο μεγάλο «ευχαριστώ» στην σκηνοθέτιδα @themismarsellou που με επέλεξε να δώσω πνοή στην Edna, έναν ρόλο πολύ σπουδαίο καλλιτεχνικά, αλλά και πολύ σημαντικό στην καριέρα μου! Εύχομαι υγεία – πάνω απ’ όλα – σε όλους σας και καλή επιτυχία σε ό,τι καινούριο κάνετε, γιατί το αξίζετε!» έγραψε ο ηθοποιός.

Πέρα από τον Μάρκο Σεφερλή, το Hairspay αποχαιρέτησε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Άσχημα τα νέα για την παράσταση «Hairspray» και την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς ακυρώνεται για λίγο λόγω κορωνοϊού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Όλο και περισσότερες γίνονται οι θεατρικές παραστάσεις που σταματούν προκειμένου να προστατευτεί ο κόσμος και να ανατραπεί η μετάδοση του ιού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί σταματούν οι παραστάσεις του Hairspray.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί και της αναγκαιότητας να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία μεν ,αλλά και υπευθυνότητα τα όσα γίνονται ,οι παραστάσεις του Hairspray,σταματούν.Δείτε εδώ και μια άλλη πρεμιέρα που αναβλήθηκε

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας,όλους αυτούς τους μήνες .
Ευχαριστώ τους υπέροχους ,υπέρ ταλαντούχους ανθρώπους ,με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ .
Με ηρεμία ,σωστή ενημέρωση και τήρηση των μέτρων πρόληψης κ προστασίας ,όλα θα πάνε καλά» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: