Η Λάουρα Νάργες μίλησε για το πρόβλημα που έχει με το δέρμα της - Τι της συμβαίνει;

Το δυνατό της μήνυμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λάουρα Νάργες μίλησε για το πρόβλημα που έχει με το δέρμα της - Τι της συμβαίνει;

Η Λάουρα Νάργες, πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, το πήρε απόφαση και μίλησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το δέρμα της εδώ και αρκετό καιρό. Μάθετε αναλυτικά τι της συμβαίνει.

Η Λάουρα, εξήγησε σε όλους τους followers της, πως όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα να δείξει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά την ίδια στιγμή δεν φοβάται να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στο μεταξύ είδατε όλα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σίμος για τη Λάουρα Νάργες; Αν όχι ρίξτε μια ματιά εδώ...

Έτσι μίλησε αναλυτικά για τη θεραπεία που ακολουθεί ενώ εξήγησε πως το πρόβλημα αυτό δημιουργήθηκε μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευσή της:

Λάουρα Νάργες instagram

Λάουρα μήνυμα

Πριν από λίγο καιρό, η Λάουρα Νάργες είχε μία εκρηκτική συνομιλία με follower που της είπε να χάσει κιλά

Follower είπε στην Λάουρα Νάργες πως πρέπει να χάσει κάποια κιλά οπωσδήποτε και εκείνη του έδωσε την καλύτερη απάντηση. Τι απάντησε η γνωστή παρουσιάστρια στην διαδικτυακή της φίλη που της έδωσε αυτή την συμβουλή;

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός απαντάει στα social media και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

“Λάουρα μου στο λέω πολύ ευγενικά. Πρέπει να χάσεις κάποια κιλά οπωσδήποτε”, ήταν το μήνυμα που δέχθηκε, με την ίδια να απαντάει: “Οπωσδήποτε διαβάζω… Ρωτάω και εγώ ευγενικά: γιατί ακριβώς γλυκό μου κοριτσάκι;"έγραψε η παρουσιάστρια.

Λάουρα Νάργες σχέση

Η ίδια, μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σίμο έχει χάσει αρκετά κιλά και φροντίζει να αναδεικνύει το σώμα της.

Λάουρα Νάργες: Δεν θα την αναγνωρίσετε! Η εικόνα της "τάραξε"! Τι αποφάσισε να αλλάξει;

Η Λάουρα Νάργες είναι γνωστή για τις στυλιστικές της επιλογές και το πόσο υπέροχες είναι! Αυτή τη φορά όμως, δεν θα την αναγνωρίσετε, καθώς η εικόνα της "τάραξε"! Τι αποφάσισε να αλλάξει, προκαλώντας "πανικό" στα social media;

Η γλυκιά και όμορφη παρουσιάστρια τον τελευταίο χρόνο μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές της εξωτερικής της εμφάνισης και συγκεκριμένα των μαλλιών της!

Τώρα λοιπόν η ίδια θέλησε να αλλάξει εντελώς το χρώμα της και να το γυρίσει σε καστανό. Εσείς τι λέτε της πάει ή να το γυρίσει σε ξανθό πάλι ή να τα μετατρέψει πάλι σε πολύ μακριές κοτσίδες;

Λάουρα Νάργες αλλαγή