MasterChef: Τα υπονοούμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ειδύλλιο

Του είχε απάντηση η Μαρία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Τα υπονοούμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το ειδύλλιο

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρίχνει μερικά "καυτά" υπονοούμενα στη Μαρία και τον Δημήτρη, για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν οι παίκτες στο χώρο όπου θα λάμβανε χώρα η ομαδική δοκιμασία, ο σεφ θέλησε να πειράξει τους παίκτες του.

Έτσι είπε πως αρχηγοί είναι η Μαριάννα και ο Σταύρος, αφού η Μαρία και ο Δημήτρης δεν ήθελαν με τίποτα να είναι αντίπαλοι αρχηγοί, για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πίσω τους υπήρχε ένα εκκλησάκι.

Η Μαρία στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει σχολιάζοντας πως ο Δημήτρης είναι στην ομάδα του, και θα πρέπει να προσέξει μην τον ξελογιάσει!

Θυμίζουμε ωστόσο πως σήμερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μερικές βαριές δηλώσεις για τη σχέση που χρέωσαν δημοσιεύματα!

MasterChef: Ανατροπή με την ομαδική δοκιμασία - Ποιοι είναι οι νέοι κανόνες;

Μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και μία εξαιρετικά ανατρεπτική ομαδική δοκιμασία περίμενε τους 16 παίκτες. Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες τους νέους κανόνες, αφήνοντάς τους άφωνους!

Η Μαριάννα και ο Σταύρος δεν ξεκίνησαν με το να επιλέξουν παίκτες, μιας και μόλις έφθασαν στο χώρο στον οποίο θα γινόταν η δοκιμασία, αντίκρισαν πάγκους με μανιτάρια και σκεύη.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα έγιναν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Οι κριτές τότε ανακοίνωσαν πως με κλήρωση, ο κάθε παίκτης θα ερχόταν και θα έπαιρνε από ένα εργαλείο. Πρώτος βγήκε ο Γιώργος ο οποίος επέλεξε τα μεγάλα τηγάνια.

Στη συνέχεια οι δύο αρχηγοί, αφού έπαιξαν πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί, ξεκίνησαν να επιλέγουν τους παίκτες τους, με στρατηγική και με βάση το εργαλείο που είχε ο κάθε διαγωνιζόμενος.