Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Με ανοιξιάτικη διάθεση...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι έτοιμη να υποδεχθεί σε λίγο καιρό το αγοράκι της, ωστόσο δε χάνει την ευκαιρία να κάνει βόλτες στον ήλιο. Σε μία πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο καιρό πριν γεννήσει!

Η παρουσιάστρια δεν πτοείται από το γεγονός ότι σε λίγο καιρό γεννάει, και έτσι επιλέγει να κάνει τις βόλτες της και να απολαμβάνει τον ανοιξιάτικο ήλιο.

Είδατε τη φάρσα που της έκανε μέσα από την εκπομπή του ο Σάββας Πούμπουρας; Αν όχι δείτε εδώ τι συνέβη!

Έτσι φόρεσε το στενό της φόρεμα και φωτογραφήθηκε, δείχνοντας στους followers της, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media:

Φλορίντα Πετρουτσέλι έγκυος

Σήμερα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έστειλε και ένα μήνυμα στην πατρίδα της, Ιταλία, που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια, που κατάγεται από την Ιταλία, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην χώρα της, η οποία αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έτσι, χρησιμοποιώντας και πάλι τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φλορίντα Πετρουτσέλι δημοσίευσε μέσω InstaStory μία φωτογραφία με τον χάρτη της Ιταλίας μέσα από την οποία ευχήθηκε σε όλους να έχουν δύναμη σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

πετρουτσέλι ιταλία

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Έριξε" το Instagram! Ο σύζυγος της και η κόρη τους στην πιο τρυφερή φωτογραφία!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι "έριξε" το Instagram με την νέα της ανάρτηση στο Instagram. Ο σύζυγος της και η κόρη τους στην πιο τρυφερή φωτογραφία σε μια παιδική χαρά που διασκέδαζε όλη η οικογένεια.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύζυγος της, Άρης Γούτος, πλέουν σε πελάγη ευτυχία αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη που είναι 1,5 χρονών, τη Μαίρη, και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το γιο.

Η παρουσιάστρια λατρεύει τα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της. Δείτε εδώ και τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Πρόσφατα ανέβασε μια πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της και της Μαίρης. Η οικογένια πήγε στην παιδική χαρά και η γλυκιά μανούλα θέλησε να φωτογραφίσει τα δυο της αγαπημένα πρόσωπα.«Εσείς...το μοναδικό μου ασφαλές μέρος στον κόσμο για πάντα.» έγραψε στην ανάρτηση της.