MasterChef: Εκτός εαυτού η Μαρία - Τι ήταν αυτό που την εκνεύρισε;

«Γίνομαι σκύλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Εκτός εαυτού η Μαρία - Τι ήταν αυτό που την εκνεύρισε;

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία που ήταν μέλος της μπλε ομάδας, βγήκε εκτός εαυτού με ένα περιστατικό. Αυτό που την εκνεύρισε είχε να κάνει με τον Σταύρο, ο οποίος λειτούργησε με ένταση και αρκετά νεύρα.

Η μπλε ομάδα τα βρήκε αρκετά σκούρα στη σημερινή ομαδική δοκιμασία, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα πιο έντονη, όταν η Μαρία εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του Σταύρου.

Συγκεκριμένα, οι συνεχόμενες ήττες από τις προηγούμενες ομαδικές δοκιμασίες, φαίνεται πως στοίχισαν στον Σταύρο, και έτσι αποφάσισε σήμερα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, επιλέγοντας μόνος του τα πιάτα και τις παρασκευές.

Μάλιστα, ο Σταύρος νωρίτερα ήρθε αντιμέτωπος και με τον Σταυρή για το γλυκό της ομάδας. Δείτε τι ακριβώς συνέβη

Η Μαρία αισθάνθηκε πως η γνώμη της δεν μετράει, με αποτέλεσμα να δηλώσει μπροστά στην κάμερα, πως εκνευρίζεται και γίνεται σκύλα.

Νωρίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ρίξει ένα υπονοούμενο για τη σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρίχνει μερικά "καυτά" υπονοούμενα στη Μαρία και τον Δημήτρη, για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν οι παίκτες στο χώρο όπου θα λάμβανε χώρα η ομαδική δοκιμασία, ο σεφ θέλησε να πειράξει τους παίκτες του.

Έτσι είπε πως αρχηγοί είναι η Μαριάννα και ο Σταύρος, αφού η Μαρία και ο Δημήτρης δεν ήθελαν με τίποτα να είναι αντίπαλοι αρχηγοί, για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πίσω τους υπήρχε ένα εκκλησάκι.

Η Μαρία στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει σχολιάζοντας πως ο Δημήτρης είναι στην ομάδα του, και θα πρέπει να προσέξει μην τον ξελογιάσει!

Θυμίζουμε ωστόσο πως σήμερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μερικές βαριές δηλώσεις για τη σχέση που χρέωσαν δημοσιεύματα!