Ένα πρόσωπο "εισβάλλει" στις Άγριες Μέλισσες - Θα φέρει τα πάνω κάτω

Ποιο ρόλο θα υποδυθεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα πρόσωπο

Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες», ένα πρόσωπο σκέτη βόμβα "εισβάλλει" στο Διαφάνι και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.

Μέχρι τώρα έχουμε δει πολλούς ηθοποιούς να μπαίνουν στη σειρά, έφτασε η ώρα όμως να δούμε έναν πολύ δυνατό γυναικείο ρόλο, που θα απασχολήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές, τόσο με τα όσα θα κάνει στο Διαφάνι, όσο και με το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ γνωστή ηθοποιό.

Μιας και είπαμε για Άγριες Μέλισσες, είδατε τι έγινε στο Twitter με το νέο χαρακτήρα που δείχνει η Ασημίνα; Ρίξτε μια ματιά...

Συγκεκριμένα, η εν λόγω κυρία πρόκειται να υποδυθεί τη σύζυγο ενός πρωτοπαλίκαρου του Δούκα, του Βασούλα Βονόρτα, και δεν είναι άλλη από την Αλίνα Κωτσοβόλου.

Το νέο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η «Ρίζω», η οποία υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο τη φίλη της γράφοντας: «Δυο φίλες από παλιά συναντηθήκαμε στο Διαφανι!!!!Παντα νιώθω χαρά όταν βρίσκομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα!!!!! @kotsovoulou καλώς μας ήρθες!!!! @ant1».

Αλίκη Κωτσοβόλου Άγριες Μέλισσες

Νωρίτερα, ο «Προκόπης» αποκάλυψε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στις Άγριες Μέλισσες

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο γύρω από την επίμαχη σκηνή που παρακολουθήσαμε πριν από λίγες μέρες, στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες». Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη με την Ελένη όταν "έσπασε" το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή.

Στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου» εμφανίστηκε ο κουρέας από το Διαφάνι, Προκόπης ή αλλιώς Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε μερικές αποκλειστικές λεπτομέρειες για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και για τη σκηνή που συζητήθηκε για τον καυγά της Λενιώς με τον Κωνσταντή.

«Στη σκηνή που έπρεπε να σπάσει η Λενιώ το μπουκάλι στο κεφάλι του Κωνσταντή. Ήταν “φορτωμένη” την κρατούσαμε από πίσω, εγώ, ο Αλέξανδρος, η Θεοφανία… ήταν θεριό, δεν κρατιόταν. Σπάει το μπουκάλι και λέμε “σκοτωθήκανε”. Γυρνάει και μας λέει με αστεία φωνή: “Όλα καλά”;» είπε χαρακτηριστικά.

Μιας και είπαμε για Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ τις συνταρακτικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Έκανα 4 και 5 δουλειές για να κάνω θέατρο. Πουλούσα ρούχα, σχεδίαζα, έφτιαχνα συλλογές από διαφορετικά πράγματα. ίχα διαβάσει τα πρώτα δύο επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες πέρυσι τον Απρίλη, όταν μου είχαν πει να συμμετέχω στην συγγραφική ομάδα. Με το που το διάβασα είπα αποκλείεται, δεν το ζω αυτό το πράγμα. Ήταν σαν να διάβαζα βιβλίο».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής γύριζε σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όταν γεννήθηκε το παιδί του. Δεν μπορούσε να φύγει γιατί είχε γύρισμα. Ήταν συγκλονιστική στιγμή. Χοροπηδούσαμε όλοι από τη χαρά μας»!