Αποκάλυψη για τον Κώστα Βουτσά - Δεν υπάρχει διαθήκη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη για τον Κώστα Βουτσά - Δεν υπάρχει διαθήκη

Νέα αποκάλυψη για τον Κώστα Βουτσά μετά τον θάνατό του. Ο γνωστός ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες, βυθίζοντας σε θλίψη τα δικά του άτομα. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν υπάρχει διαθήκη.

Από την ημέρα του θανάτου του υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από το που άφησε την περιουσία του και ποιοι θα διεκδικήσουν τι. Ο ηθοποιός είχε φροντίσει όμως τα πάντα για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στην πρώτη του σύζυγο Έρρικα Μπρόγιερ με την οποία απέκτησε την Σάντρα, άφησε μετά το διαζύγιό τους ένα σπίτι στο Ψυχικό. Στη δεύτερη σύζυγο του, Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε την Θεοδώρα και τη Νικο­λέτα, άφησε δυο σπίτια στη Μύκονο, και άλλα τέσσερα στην Αθήνα, ανάμεσα στα οποία ήταν ένα σπίτι στο Λυκαβηττό 300 τ.μ.

Στην ηθοποιό Εύη Καραγιάννη, με την οποία μεγάλωσε τον γιο της Άνθιμο Ανανιάδη σαν να ήταν βιολογικό του παιδί άφησε ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Χάι. Όσο στον γιο του Φοίβο και την Αλίκη Κατσαβού, άτομα του περιβάλλοντός του λένε, «Όλα τα χρήματα που έπαιρνε από θέατρο και τηλεόραση τα άφηνε στην άκρη, σκεπτόμενος το μέλλον της Αλίκης και του Φοίβου. Όλα ήταν τακτοποιημένα πολύ καιρό πριν τον θάνατο του, γι' αυτό και δεν χρειαζόταν να συντάξει κάποια διαθήκη».

Λίγο πριν την αποκάλυψη για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά η Θεοδώρα μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της και το δυνατό μήνυμα

Μια συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της ανέβασε η Θεοδώρα Βουτσά και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της,Κώστα. Τι έγραψε η αγαπημένη ηθοποιός στο Instagram;

Η ίδια περνάει δύσκολες στιγμές και κοντά της δεν είναι άλλος από τον σύζυγο και την κόρη της, Ηλέκτρα – Κωνσταντίνα που σήμερα είναι δυο ετών.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ηθοποιός έκανε μια συγκηνιτική αλλά και πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε και μια συγκινητική φωτογραφία που ήρθε στο φως μετά και τον θάνατο του ηθοποιού. Ένα τριαντάφυλλο στο Αστέρι του!

Η ίδια δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία η οποία όπως αποκαλύπτει είναι η πρώτη φωτογραφία της κόρης της.

«Η πρωτη φωτογραφία της #ElektraKonstantina να θυμίσει ότι μετά απο μεγάλο πόνο έρχεται μεγάλη χαρά...» έγραψε και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.