Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική φωτογραφία που ήρθε στο φως λίγο μετά τον θάνατό του

Ένδειξη αγάπης στον "αιώνιο έφηβο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική φωτογραφία που ήρθε στο φως λίγο μετά τον θάνατό του

Μια συγκινητική φωτογραφία έρχεται στο φως λίγο μετά και τον θάνατο του αξέχαστου Κώστα Βουτσά, που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες. Είναι ένα τριαντάφυλλο στο Αστέρι του "αιώνιου έφηβου"! Δείτε τις δωτογαρφίες.

Πριν από δέκα χρόνια ο Terry Dougas και μια παρέα μαθητών ξεκίνησαν το Argo Film Festival στην πόλη του Βόλου. Η σκέψη ήταν να τιμούμε όσους έλαμψαν με το ταλέντο τους στον κινηματογράφο και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα για νέους κινηματογραφιστές.

Τα τιμώμενα πρόσωπα λαμβάνουν το δικό τους μαρμάρινο αστέρι. Το πρώτο μας αστέρι λοιπόν, χωρίς δεύτερη σκέψη, απονεμήθηκε στον μοναδικό άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά ταυτόχρονα λάτρευε να βοηθά τα νέα παιδιά στο χώρο του, τον Κώστα Βουτσά.

Ο τίτλος του «αιώνιου έφηβου» αντιπροσωπεύει αυτό που μας χάριζε με τις ταινίες του, αλλά και τη στάση ζωής που κράτησε μέχρι το τέλος.

Ένα τριαντάφυλλο, ως ένδειξη αγάπης, επάνω στο μαρμάρινο Αστέρι που φτιάχτηκε προς τιμήν του, φέρει το όνομά του και του απονεμήθηκε το 2010.

τριαντάφυλλο αστέρι Κώστα Βουτσά

Το Αστέρι έχει τοποθετηθεί στον τοίχο του ιστορικού Κινηματογράφου «Αχίλλειον» στην παραλία του Βόλου, όπου κάθε χρόνο ένα νέο προστίθεται και ένας σπουδαίος καλλιτέχνης τιμάται από το φεστιβάλ.

Κώστας Βουτσάς εκδήλωση Βόλος

Το συγκεκριμένο μνημείο φιλοξενεί ως τώρα οκτώ αστέρια και αποτελεί το επιστέγασμα των κόπων της Οργανωτικής του A.F.F που, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της διοργάνωσης, ήθελε η πόλη του Βόλου, να φιλοξενεί ένα διαχρονικό καλλιτεχνικό αποτύπωμα απόδοσης φόρου τιμής προς όλα αυτά τα αξιομνημόνευτα πρόσωπα. Σκοπός είναι οι περαστικοί και οι επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν από κοντά αυτό το ανεξίτηλο στο χρόνο μνημείο και να θυμούνται την προσφορά των σπουδαίων αυτών καλλιτεχνών. Δείτε και την αποκάλυψη που ήρθε στο φως, μετά και την κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού.

Πηγή: Protοhema.gr

Εκτός από την εικόνα που ήρθε στο φως μετά τον θάνατο του, άλλη μια φωτογραφία μας συγκίνησε - Ο Κώστας Βουτσάς μαζί με τον Φοίβο

Μια άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά αγκαλιά με τον γιο του Φοίβο, ήρθε στην δημοσιότητα. Η εικόνα πατέρα και γιου, μετά το θάνατο του ηθοποιού, ραγίζει καρδιές. «Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε όταν ο Φοίβος ήταν 2 ημερών», ήταν μερικές από τις λέξεις που συνόδευσαν την φωτογραφία τους.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που είπαν το δικό του «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Dot». Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με το γιο του η οποία συγκίνησε.

«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε όταν ο Φοίβος ήταν μόλις δυο ημερών. Ο Κώστας ήταν τόσο τρυφερός μαζί του... Αλλά έτσι ήταν ο Κωστας. Γλυκός και υπέροχος. Ειλικρινής. Πιστός στον εαυτό του και τις επιλογές του. Ευτυχισμένος. Κι εμείς τυχεροί που μιλήσαμε μαζί του, τον αγγίξαμε, γελάσαμε, χαμογελάσαμε και τώρα δακρύζουμε σαν να χάσαμε έναν άνθρωπο της οικογένειας μας. Σ αγαπάμε Κώστα. Και θα σ αγαπούν και τα παιδιά μας».