Αποκάλυψη "βόμβα" από το Happy Day - Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM!

Ποιος ήταν ο λόγος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη

Μια αποκάλυψη "βόμβα" έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή Happy Day, με τις πληροφορίες που ήρθαν να αναφέρουν ότι η Κάτια Ταραμπάνκο, που ήταν νικήτρια του φετινού GNTM μαζί με την Άννα - Μαρία Ηλιάδου, χώρισε!

Ειδικότερα την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Αντωνά μιλώντας στην εκπομπή του Alpha. Μάλιστα όπως είπε την είδηση έχει επιβεβαιώσει ο Γιώργος Λάγιος, με τον όποιο η Κάτια ήταν μαζί τους τελευταίους περίπου τρεις μήνες! Πώς χώρισε όμως το ζευγάρι και ποιος ήταν ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!

“Τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες. Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά. Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε.

Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναείναι μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα. Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η Κάτια παίρνοντας την απόφαση να πάει στο Λονδίνο έφερε μια περίεργη μεταξύ τους συζήτηση…” είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ατνωνά. Δείτε και τι είχε πει το ζευγάρι για την σχέση του, σε κοινή τους συνέντευξη, πριν λίγο καιρο!

Κάτια Ταραμπανκο - Γιωργός Λάγιος ζευγάρι χωρισμός

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day με την νικήτρια του GNTM να έχει αναχωρήσει ήδη για Λονδίνο!

Ξεκίνησαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο. Η νικήτρια του GNTM, γέμισε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με δημοσιεύσεις από εκεί.

Η Κάτια μετά την νίκη της στο GNTM, την οποία μοιράστηκε με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ. Η ίδια ταξίδεψε στο Λονδίνο και εργάζεται για τον χώρο της μόδας.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της

Κάτια Ταραμπάνκο στο Λονδίνο

Κάτια Ταραμπάνκο