The 2night Show: Συγκλόνισε ο Νίκος Απέργης - "Κάποιοι επιχειρηματίες δεν με ήθελαν λόγω.."

Τι είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night Show: Συγκλόνισε ο Νίκος Απέργης  -

Ο Νίκος Απέργης ήταν ο χθεσινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ίδιο να μιλά στην εκπομπή The 2night Show για τα κιλά του και τα όσα έχει δεχτεί από επιχειρηματίες που λόγω αυτού δεν τον ήθελαν. Μάλιστα μίλησε και για το αν είναι προληπτικός. Διαβάστε τι είπε!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Νίκο Απέργη. Ο «μετρ των live» που με την κιθάρα και τη φωνή του ξεσηκώνει τα πλήθη, με χιουμοριστική διάθεση αποκαλύπτει στον Γρηγόρη τους «ψυχαναγκασμούς» του, που κάνουν λίγο πιο ιδιαίτερη την καθημερινότητα του.

Ο Απέργης μίλησε στην εκπομπή του ANT1 για την ζωή του και την δουλειά του, ενώ αναφέρθηκε και στις διακρίσεις που αντιμετώπισε λόγω των κιλών του. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε ακόμα για τις προκαταλήψεις. Είναι προληπτικός: Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε.

Τι είπε στην εκπομπή The 2night Show ο Νίκος Απέργης και συγκλόνισε; - Γιατί δεν τον ήθελαν κάποιοι επιχειρηματίες;

"Παλιότερα, κάποιοι επιχειρηματίες δεν με ήθελαν λόγω των κιλών μου. Μετά από χρόνια έβγαλα το συμπέρασμα ότι έλεγαν απλά γιατί ήταν μια εύκολη δικαιολογία επειδή δεν ήθελαν να με βοηθήσουν. Είχαν εστιάσει σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη που ήταν στο μαγαζί.

Τώρα, που οι ίδιοι επιχειρηματίες μου κάνουν πρόταση να πάω να τραγουδήσω στο μαγαζί τους, τώρα δεν τους ενοχλούν τα κιλά; Τώρα, έχω και παραπάνω απ’ ότι τότε.τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είσαι αδύνατος ή παχύς, τον ενδιαφέρει να περάσει καλά, να διασκεδάσει" είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Είμαι προληπτικός" είπε ακόμα ο Νίκος Απέργης που πρόσθεσε ότι έχει κάποια γούρια. "Έχω κάποια γούρια και κάποιες κινήσεις που πρέπει να τις κάνω πάντα" ήταν τα λόγια του. "Όταν περνάω από τον διάδρομο του σπιτιού μου ακουμπάω πάντα τον γενικό πίνακα, δεν ξέρω γιατί το κάνω" πρόσθεσε ακόμα μιλώντας στην εκπομπή του ANT1. Δείτε και τα ΄σοα είπε στην ίδια εκπομπή η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μίλησε ανοιχτά για τον δεύτερο γάμο!

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο από το The 2night Show