Δεν φαντάζεστε ποιός θα κάνει guest εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς!

Έχει ξεκινήσει γυρίσματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε ποιός θα κάνει guest εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς!

Μια απρόσμενη guest εμφάνιση αναμένεται να έχουμε στο Καφέ της Χαράς" με τον ηθοποιό να λέει ότι έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι! Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε στην εκπομπή "Πρωινό"!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το θέατρο στην εποχή του Κορονοϊού, αλλά και τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς». Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί μπαίνουν στο θέατρο με πολίτικό μέσο

"Θα μπω για λίγο στο “Καφέ της Χαράς”. Θα είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω ένα πολύ περίεργο τύπο και σκοτεινό. Θα μπω στο Κολοκοτρωνίτσι να τους ανακατέψω. Κάτι για κακό" είπε χαρακτηρΙστικά, μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δείτε και τι απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν τον ρωτήσανε σε πόσες κηδείες έχει πάει!

Το χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή του ANT1

Είχε συγκλονίσει με τα όσα είχε πει για τον Βουτσά ο Σπύρος Μπιμπίλας, που θα κάνει guest εμφάνιση στο "Καφέ της Χαράς" - Τι είχε πει;

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του "Μαζί σου Σαββατοκύριακο" μίλησε για τα δυσάρεστα νέα της κατάστασης του αγαπημένου Κώστα Βουτσά και έκανε τους πάντες να δακρύσουν.

Χαρακτηριστικά είπε, «Οι οικείοι του λένε ότι η πορεία του βαίνει προς το καλύτερο. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε να είναι αυτό αλήθεια και να ξαναγυρίσει ο Κώστας στο θέατρο. Ήταν λίγο κουρασμένος τον τελευταίο καιρό και του είχαν τύχει και πολλά. “Έφυγε”η Έρρικα πριν από ένα μήνα, είναι και μεγάλος άνθρωπος, αυτό σημαίνει ότι καταβάλλεται, αλλά ήταν πάρα πολύ ζωτικός, βγαίναμε και έξω. Αν κάτι πήγε στραβά, ελπίζουμε να διορθωθεί. Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα στεναχώριας και συγκίνησης γιατί λείπει ένας πολύ μεγάλος κρίκος της παράστασης».