Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε γενέθλια! - Εσείς ξέρετε τα πόσα έκλεισε;

Τι έκανε την ημέρα των γενεθλίων της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε γενέθλια! - Εσείς ξέρετε τα πόσα έκλεισε;

Γενέθλια είχε η Μαριέττα Χρουσαλά στις 11 Μαρτίου με την ίδια να δέχεται ευχές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες ως story στο Instagram! Δείτε πώς πέρασε την σημαντική αυτή ημέρα. Εσείς ξέρετε πόσο χρονών έγινε;

Ειδικότερα η Μαριέττα Χρουσαλά, πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τρία τους παιδιά. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε και την τούρτα των γενεθλίων της που έγραφε "Marietta, Happy Birthday"!

Η ίδια φαίνεται να είχε μια όμορφη ημέρα γενεθλίων, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχτηκε πολλά μηνύματα αγάπης! Πόσο χρονών έγινε ωστόσο; Λοιπόν η Μαριέττα Χρουσαλά, είναι μόλις 37 χρονών! Να πούμε ότι πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στη Νέα Υόρκη και είχε κάνει σχετική ανάρτηση. Δείτε την φωτογραφία εδω!

Από την Μαριέττα Χρουσαλά, που είχε γενέθλια, στον Άρη Καβατζίκη που αποκάλυψε πόσο χρονών είναι!

Την ηλικία του και μάλιστα στον αέρα αποκάλυψε ο Άκης Καβατζίκης, την ώρα που μιλούσαν για τα όσα είπε, για την δική του ηλικία ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όλα έγιναν στο παλτό της εκπομπής την ώρα που η ομάδα της εκπομπής "Πρωινό' σχολίαζαν τα όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Τρύφωνας Σαμαράς! Με αφορμή τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά, ρώτησε με την σειρά της τους συνεργάτες της ποια είναι η δίκη τους ηλικία.

Στην αρχή ο Καβατζίκης φάνηκε διστακτικός καθώς όπως είπε έχει ξαναδηλώσει πια είναι! Ωστόσο τελικά αποφάσισε να το πει στον αέρα! Τελικά είναι γεννημένος το 1971, άρα είναι 49 ετών. Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την μεριά της είπε πως είναι γεννημένη την τελευταία ημέρα του 1972, άρα 48 ετών.