Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλάει και ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία του. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και πότε θα επιστρέψει πίσω στο Happy Day. Τι ανέφερε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram;

Ο παρουσιαστής λείπει από το πρώι της Τετάρτης και η η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής «Happy Day» για την αδιαθεσία του προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Αρκετοί έσπαυσαν να τον ρωτήσου τι έχει και έτσι εκείνος με έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα του κορωνοϊού παρά μόνο μία στομαχική διαταραχή.

«Αδέλφια καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και να σας ενημερώσω ότι: Κάτσε γιατί έχουμε και την μάνα μου που δεν πιστεύει,- Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έκαψες!! Πέρα από μια στομαχική διαταραχή, δεν έχω κανένα σύμπτωμα του ιού (βήχα, πυρετό κτλ) Σας ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε τηλεοπτικά από Δευτέρα!! Υ.Γ: Και το κορίτσι μου είναι μια χαρά, δεν έχει τίποτα» έγραψε. Δείτε και τι είχε πει στο παρελθόν για την απώλεια που του στοίχισε

Δείτε την ανάρτηση του:

Happy Day: Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Φραγκολιά που απουσιάζει δεύτερη ημέρα από το Happy Day και η  Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Η απουσία του από την εκπομπή χθες δημιούργησε ερωτηματικά μήπως έχει προσβληθεί από κορονοϊό, ωστόσο η αλήθεια διαφέρει, καθώς ο παρουσιαστής τα μόνο συμπτώματα που έχει είναι αυτά της γαστρεντερίτιδας. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε.

“Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Φραγκολιά. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ιστορία και ίσως φταίω κι εγώ που δεν είπα πολλές λεπτομέρειες προστατεύοντάς τον. Ο Κώστας μας έπαθε ή τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε ή γαστρεντερίτιδα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε είναι αυτό που σε στέλνει στην τουαλέτα και δεν μπορείς να σηκωθείς. Καταλαβαίνετε όμως, ότι και η γαστρεντερίτιδα είναι κολλητική και είμαστε σε μια εποχή που όλοι προσέχουμε και θέλουμε να είμαστε καλά. Μιας και μιλάμε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή  δείτε εδώ και τις τρυφερές στιγμές της Σταματίνας με τον γιο της

Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού. Ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα και η μανούλα του. Εγώ, προστατεύοντάς τον, γιατί δεν είναι κομψό να λες για έναν άντρα δύο μέτρα ότι έχει διάρροια και έχει πάρει αγκαζέ την τουαλέτα, είπα ότι είναι λίγο αρρωστούλης. Ο Κώστας είναι ήδη σήμερα πολύ καλύτερα και ήθελε να έρθει. Απλά είπαμε μία στο εκατομμύριο να μην είναι τροφική δηλητηρίαση και να έχει γαστρεντερίτιδα του είπαμε να μείνει σπίτι. Περαστικά Κώστα. Είναι μία χαρά. Καμία υπόνοια για κάτι άλλο”.