Η Πόπη Τσαπανίδου έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα για τον κορωνοϊό!

Τι έγραψε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πόπη Τσαπανίδου έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα για τον κορωνοϊό!

Ένα διαφορετικό μύνημα - τουλάχιστον σε σχέση με τα όσα έχουν γραφτεί - έρχεται από την Πόπη Τσαπανίδου, που θέλησε με τη σειρά της να μιλήσει για τον κορωνοϊό. Διαβάστε τι έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram. Τι μας συμβουλεύει;

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram λέγοντας στους followers της να μην φοβούνται. όπως γράφει στην ανάρτησή της "ο φόβος προκαλεί άγχος". Η ίδια συνιστά να μείνουμε ψύχραιμοι και να διασκεδάσουμε σε "πιο ελεγχόμενες καταστάσεις".

Παράλληλα πρόσθεσε ότι καλό είναι να καταναλώνουμε τα απαραίτητα, ενώ έδωσε και μερικές συμβουλές για ποια τρόφιμα είναι καλύτερο να αποφεύγουμε. Εκτός αυτού αναφέρθηκε και στα μέρη που είναι καλύτερο να μην πηγαίνουμε αυτές τις ημέρες, ενώ όπως έγραψε χαρακτηριστικά "είναι μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε όσα έχουμε".

Να πούμε ότι οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην χώρα με τον κροωνοϊό, τα κρούσματα του οποίου έχουν αυξηθεί. Την ίδια ώρα ο Απρίλης αναμένεται να είναι "σκληρός" μήνας. Δείτε γιατί.

Η διαφορετική ανάρτηση για τον κροωνοϊό της Πόπης Τσαπανίδου - Ποιο το μήνυμά της;

Αναλυτικά η ανάρτηση της έχει ως εξής:

"Μη φοβάστε. Δείτε το σαν μια ευκαιρια να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας. Να μάθουμε να εργαζόμαστε διαφορετικά! Online. Από όπου κι αν είμαστε. Να διασκεδάζουμε σε πιο ελεγχόμενες καταστάσεις. Στο σπίτι. Με ένα ωραίο βιβλίο, μια ταινία, ένα παιγνίδι με την οικογένεια. Να καταναλώνουμε όσα ακριβώς χρειαζόμαστε.

Να μένουμε ήσυχοι. Όσο μπορούμε σε ακινησία και σύνδεση με το είναι μας. Να γιορτάζουμε κάθε αναπνοή.
Είναι σπουδαία ευκαιρία να εκτιμήσουμε όσα έχουμε. Αλλά ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ

Ο φόβος προκαλεί άγχος και το άγχος διαλυει το ανοσοποιητικο. Και χωρίς ανοσοποιητικο δεν υπάρχει αντίσταση στις ιώσεις. Επιλέξτε καθαρές τροφές Αποφύγετε ζάχαρες και junk food Τρέξτε λίγο. Κινηθείτε! Βγείτε βόλτα στα πάρκο, στη θάλασσα, στο δάσος.

Αποφύγετε τα μέρη που συνωστίζετε πλήθος. Πάρτε καμιά πολυβιταμίνη ή καταναλώστε φρούτα εποχής. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ! Όλα από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν.

Δείτε πως μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας στο μέλλον καλύτερη και πιο ουσιαστική. Γιατί αλλάζουμε κεφάλαιο. Κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κι αν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... σκέψου τι μπορείς να κάνεις αν το ποτάμι είναι άδειο..."

Δείτε και την φωτογραφία που ανέβασε