Ελένη: Η παρατήρηση της παρουσιάστριας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον ιό

Πως σχολίασε το βίντεο με την ανακοίνωση της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Η παρατήρηση της παρουσιάστριας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον ιό

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την Χριστίνα Μπόμπα και τον ιό. Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για το βίντεο και την κατάσταση στην οποία την είδε να το ανακοινώνει; Η ίδια έκανε μια μικρή παρατήρηση.

Η είδηση κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να το σχολιάσει.

«Έβλεπα το βιντεάκι της. Εγώ την κοιτούσα και λέω “αυτό το κορίτσι τώρα το βλέπεις, λες ότι είναι άρρωστο;” Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί μην μένουμε σε αυτό, ότι ο άρρωστος είναι κίτρινος, τρέχουνε μύξες, έχει 40 πυρετό… Το έλεγε μόνη της, 37,2 πυρετό.

Την έβλεπες εικόνα και δεν καταλάβαινες ότι είναι άρρωστη. Το λέω σαν παράδειγμα, μπορεί και εμείς να είμαστε άρρωστοι και να μην το ξέρουμε. Αυτό θέλω να πω» είπε η Ελένη Μενεγάκη. Να θυμίσουμε και πως ο Τομ Χανκς με τη σύζυγο του βρέθηκαν θετικοί

Πριν την Ελένη Μενεγάκη στο Πρωινό είχαν αποκαλύψει την κατάσταση της υγείας της Χριστίνας Μπόμπα

Στο Πρωινό το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψαν την κατάσταση υγείας της Χριστίνας Μπόμπα. Πώς είναι σήμερα; Ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε την συζήτηση που είχε και τι του είπε για τον σύζυγο της Σάκη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Χριστίνα Μπόμπα, αισθάνεται ήδη καλύτερα στην υγεία της και μάλιστα σήμερα δεν έχει πυρετό. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι μια χαρά.

«Μίλησα σήμερα το πρωί με τη Χριστίνα. Να σας πω τι έχει συμβεί ακριβώς. Απλά την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή με φίλους της. Ένας φίλος της έμαθε πως έχει κορονοϊό. Η Χριστίνα και ο Σάκης για να προφυλάξουν την υγεία τους πήγαν και έκαναν το τεστ. Η Χριστίνα βγήκε θετική. Το φιλικό τους πρόσωπο την Παρασκευή ήταν μια χαρά. Η Χριστίνα σήμερα ξύπνησε απύρετη. Ο Σάκης είναι μια χαρά. Δεν μπορείς να το ελέγξεις, απλά χρειάζεται προσοχή»είπε ο Άρης Καβατζίκης.