My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Τόνια Κούμπα - «Αν δεν μπορείς φύγε»

Η ατάκα που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Τόνια Κούμπα - «Αν δεν μπορείς φύγε»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με την Τόνια Κούμπα και συγκεκριμένα με μία ατάκα που είπε η παίκτρια, με τον κριτή να της απαντά πως αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Η εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα δεν εντυπωσίασε τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σημειώνει πως πρόκειται για μία εμφάνιση που έχουν ξαναδεί και την παίκτρια να απαντάει πως το πιεσμένο πρόγραμμα της λόγω των γυρισμάτων, δεν της επιτρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο.

Στο μεταξύ είδατε όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Μαρία Καζαριάν σε προηγούμενο επεισόδιο; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Ο κριτής τότε έγινε έξαλλος και απευθυνόμενος σε όλες τις κοπέλες εξήγησε πως έχουν όλες τον ίδιο χρόνο και πως έτσι λειτουργεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια γύρισε στην Τόνια Κούμπα και της ανέφερε πως αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του show, θα πρέπει να φύγει.

Πριν τσακωθεί με την Τόνια Κούμπα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε γίνει έξαλλος και με την Τζώρτζια Παναγή που αποχώρησε

Απίστευτος καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Τζώρτζια Παναγή στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και ανέβηκαν οι τόνοι και ποια η ατάκα που δυσαρέστησε την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας;

H παίκτρια από την Κύπρο ενοχλήθηκε με την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές της επιλογές και δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της απέναντι στους κριτές.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης νεύριασε με την αντίδραση της και της είπε:

«Εδώ κοροιδευόμαστε. Μια κοπέλα που είναι σιδερωμένο το παλτό της και έχει τσαλακωθεί επειδή κάθετε, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και το καταλαβαίνουμε. Ένα παλτό που είναι σα πατσαβούρι, πάλι το καταλαβαίνουμε. Εδώ είναι διαγωνισμός. Το παλτό σου δεν ήταν τσαλακωμένο επειδή καθόσουν. Ήταν πάρα πολύ τσαλακωμένο, έπρεπε να πάρεις 0. Με αυτά που λες νομίζω με κοροϊδεύεις. Αν θες να βγεις έξω τσαλακωμένη βγες. Σε έναν διαγωνισμό, δεν περνάει. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι λέει, νιώθει αδικημένη και την έχουμε κρατήσει τρεις εβδομάδες; Μην παραπονιέσαι αν σκέφτεσαι διαφορετικά. Δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι, κρίμα, είσαι τρεις εβδομάδες εδώ».