My Style Rocks: Στα "μαχαίρια" η Μαρία Καζαριάν με την Σοφιάνα Σπίνουλα - Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Στα

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Μαρία Καζαριάν και η Σοφιάνα Σπίνουλα έβγαλαν "μαχαίρια" μιας και από μία πλάκα οι τόνοι ανέβηκαν με όλο το πλατό να αναρωτιέται, τι είναι στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε η Σοφιάνα για το ντύσιμο της Μαρίας Καζαριάν, η οποία όπως φάνηκε παρεξηγήθηκε αρκετά από την κριτική της συμπαίκτριάς της.

Είδατε στο μεταξύ ποια παίκτρια νίκησε στο χθεσινό επεισόδιο; Αν όχι, δείτε εδώ!

Ενώ η Σοφιάνα της εξήγησε το λόγο που την επαίνεσε για τις αλλαγές που έκανε στο στιλ, η Μαρία Καζαριάν δε δέχθηκε τα λόγια της με τις δύο κυρίες να ανεβάζουν τους τόνους. Η Μαρία από τη μεριά της προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει με το χιούμορ της, ωστόσο η Σοφιάνα της απάντησε πως έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.

Μαρία Καζαριάν my style rocks

Πριν τον καυγά της Μαρίας Καζαριάν με την Σοφιάνα Σπίνουλα, ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My Style Rocks, τα έβαλε με την Τόνια Κούμπα

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με την Τόνια Κούμπα και συγκεκριμένα με μία ατάκα που είπε η παίκτρια, με τον κριτή να της απαντά πως αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.

Η εμφάνιση της Τόνιας Κούμπα δεν εντυπωσίασε τους κριτές, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σημειώνει πως πρόκειται για μία εμφάνιση που έχουν ξαναδεί και την παίκτρια να απαντάει πως το πιεσμένο πρόγραμμα της λόγω των γυρισμάτων, δεν της επιτρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο.

Στο μεταξύ είδατε όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Μαρία Καζαριάν σε προηγούμενο επεισόδιο; Αν όχι ρίξτε μια ματιά...

Ο κριτής τότε έγινε έξαλλος και απευθυνόμενος σε όλες τις κοπέλες εξήγησε πως έχουν όλες τον ίδιο χρόνο και πως έτσι λειτουργεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια γύρισε στην Τόνια Κούμπα και της ανέφερε πως αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του show, θα πρέπει να φύγει.