My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Κιάρας Μαρκέζη - Έφυγε από το πλατό

«Νιώθω ότι θα με διώξουν...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Κιάρας Μαρκέζη - Έφυγε από το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, είδαμε το απόλυτο ξέσπασμα από την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία αφού εξέφρασε μία φοβία της για το παιχνίδι, θέλησε να φύγει από το πλατό προκειμένου να ηρεμήσει και να σταματήσει να κλαίει.

Η Κιάρα Μαρκέζη δέχθηκε μία πολύ σκληρή κριτική σήμερα με αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να βάλει τα κλάματα on air.

Νωρίτερα στο επεισόδιο, βγήκαν "μαχαίρια" ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την Σοφιάνα Σπίνουλα. Δείτε εδώ τι συνέβη!

Ενώ λοιπόν ήταν η σειρά της Αρετής, η Κιάρα ξεκίνησε να κλαίει, με την Κατερίνα Στικούδη να διακόπτει την κριτική προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει. Τότε η Κιάρα εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια και έχει την εντύπωση πως θα φύγει από το παιχνίδι.

Στη συνέχεια αποχώρησε από το πλατό, αφού πρώτα την ηρέμησε η Ευρυδίκη λέγοντας της πως πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.

Σε προηγούμενο επεισόδιο του My Style Rocks, η Κιάρα τα έβαλε με την Ευρυδίκη

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .