Ο Λευτέρης Σουλτάτος βόλτα με συμπρωταγωνίστρια της Βάσως Λασκαράκη από το Έρωτας Μετά

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο σεφ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λευτέρης Σουλτάτος βόλτα με συμπρωταγωνίστρια της Βάσως Λασκαράκη από το Έρωτας Μετά

Βόλτα με συμπρωταγωνίστρια της Βάσως Λασκαράκη στην σειρά που πρωταγωνιστεί «Έρωτας Μετά» πήγε ο Λευτέρης Σουλτάτος. Μάλιστα, δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες τους και έγραψε στη λεζάντα ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Βάσω Λασκαράκη, έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά και εκτός των γυρισμάτων. Άριστες είναι οι σχέσεις της με την Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία κιόλας πήγαν βόλτα μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Μάλιστα, ο σεφ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές κοινές φωτογραφίες τους όπου πόζαραν πάνω σε μηχανή.

«Βόλτα με κλεμμένη μηχανή ... με τη φίλη μου από την Κύπρο @emilykoliandri «η κρητη με την Κυπρο μας είναι σαν αδελφάδες στην Κυπρο λέμε τσιατιστά στη κρητη μαντινάδες», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η Βάσω Λασκαράκη.

Να σημειώσουμε πως, ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί στον Alpha tv, αφού το Έρωτας Μετά φεύγει αλλά η Βάσω Λασκαράκη μένει! Φυσικά, έχουμε όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr.

Βάσω Λασκαρακη: Η Άννα από το Έρωτας Μετά δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα χωρίς όμως τον... Λευτέρη Σουλτάτο

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για την καθημερινή δραματική σειρά του ALPHAtv, «Έρωτας Μετά». Μάλιστα, η τηλεοπτική Άννα, την οποία υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη, δημοσίευσε φωτογραφία πίσω από τις κάμερες της σειράς.

Η ηθοποιός μετά την επιτυχία που είδε στο «Σόι σου», την κωμική επίσης, σειρά του ALPHAtv, πλέον την παρακολουθούμε σε κάτι τελείως διαφορετικό από ότι την έχουμε δει τα τόσα χρόνια της καριέρας της. Ακόμη και σε δραματική σειρά αποδεικνύει πως είναι πολύ ταλαντούχα.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Έρωτας Μετά» τα οποία πραγματοποιούσαν.

Η πρωταγωνίστρια μας έκανε spoiler για την τοποθεσία τους.

Όσον αφορά την σειρά, σας έχουμε και ένα spoiler «φωτιά». Η Βάσω Λασκαράκη ή αλλιώς Άννα, θα βάψει τα χέρια της με αίμα.

Βάσω Λασκαρακη Έρωτας Μετά