Στον ALPHA η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Που θα την δούμε καλεσμένη και πότε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον ALPHA η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Στον ALPHAtv πρόκειται να δούμε την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, την κόρη της αείμνηστης ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη. Θα μιλήσει ανοιχτά για τα όσα έζησε με τα ναρκωτικά και θα αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Μετά την συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν μερικές εβδομάδες σε εκπομπή στο Youtube, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, θα αναφερθεί ξανά στον εφιάλτη των ναρκωτικών ουσιών.

Αυτή τη φορά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA και με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ. Μάλιστα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοινώνοντας την ημερομηνία προβολής της εκπομπής, αλλά και όλα όσα θα αποκαλύψει.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε κάνει μια εξομολόγηση που σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους. «Στη ζωή μου ήρθε η κοκαΐνη, LSD και μανιτάρια» αναφέρει μεταξύ άλλων και μιλάει για την μάχη της με τα ναρκωτικά.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Τα κοινά βήματα και το πρόσωπο...

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Τα κοινά βήματα και το πρόσωπο....

Η ίδια, σίγουρα έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα από την μητέρα της, την μοναδική και αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη! Η Μαρία Ελένη έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα, στα χνάρια της μητέρας της!

Η ίδια, συμμετέχει στο show Ginger Doll Live – ‘Parisian Cabaret Revue’ και προχτές είχε το πρώτο της show στο Γκάζι, όπως θα δεις με μεγάλη επιτυχία! Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο μεγαλώνει, της μοιάζει... Ιδού λοιπόν:

Θυμάστε αλήθεια, πόσα λεφτά έβγαζε;