Ζωή Λάσκαρη: Πόσα λεφτά έβγαζε; Έχουμε το ποσό και θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό!

Πλάκα κάνεις τώρα!

Ζωή Λάσκαρη: Πόσα λεφτά έβγαζε; Έχουμε το ποσό και θα πάθετε πλάκα με τον αριθμό!

Είστε έτοιμοι; Έχουμε το ποσό από τα λεφτά που έβγαζε η θρυλική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη και... θα πάθετε σίγουρα πλάκα με τον αριθμό!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη κατάφεραν να γίνουν οι μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Η καθεμία ξεχωριστή στο είδος της, αλλά και με κοινούς θαυμαστές. Οι σπουδαίες ηθοποιοί που μεσουρανούσαν την χρυσή εποχή του κινηματογράφου, είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να γεμίζουν, λόγω της τεράστιας επιτυχία που βίωσαν.

Σε αφιέρωμα που έγινε στο περιοδικό Down Town με αφορμή τον θάνατο της Λάσκαρη, ο Πάνος Ζόγκας αποκάλυψε τον μισθό που έπαιρναν οι δύο σταρ, αλλά και άλλοι ηθοποιοί της γενιάς τους.

«Η Ζωή Λάσκαρη πληρωνόταν από τη Φίνος Φιλμ με μηνιάτικο. Συνολικά, τον χρόνο αμειβόταν με 260.000 δραχμές. Αμοιβή μικρότερη από της Αλίκης που πληρωνόταν 500.000 δραχμές την ταινία και από του Κώστα Βουτσά, που αμειβόταν με 300.000 δραχμές ανά ταινία. Αντιθέτως, κέρδιζε περισσότερα από την Χρονοπούλου και την Καραγιάννη που έπαιρναν 80.000 δραχμές ανά ταινία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πόσα πήρε για μια γυμνή φωτογράφιση στο Playboy και... είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Η αποκάλυψη που "καίει" τον Λυκουρέζο! «Έφαγε τα λεφτά της Λάσκαρη με την Καλογρίδη»!

Μια αποκάλυψη από οικογενειακό πρόσωπο "καίει" τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με αφορμή την κόντρα της Μαρίας Ελένης με την Μάρθα. Όπως είπε, έφαγε τα λεφτά της Ζωής Λάσκαρη με την Νατάσα Καλογρίδη.

Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου, "σφάζονται" για την βίλα στο Πόρτο Ράφτη που άφησε η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης, λέγοντας πως τις 360.000 ευρώ που είχε αφήσει η ηθοποιός τα έφαγε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την "φιλενάδα" του, δηλαδή την Νατάσα Καλογρίδη.

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!»