Κορωνοϊός: H ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τον ιό - Τι λέει να προσέξουμε

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: H ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για τον ιό - Τι λέει να προσέξουμε

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τον Κορωνοϊό. Τι ζητάει να προσέξουμε ο δημοφιλής ηθοποιός για να προστατευτούμε από τον ιό; Τόνισε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τρίτης ηλικίας αλλά και σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Ο Θοδωρής Αθερίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το νέο κορωνοϊό, προτρέποντας, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «πλήττει» και τη χώρα μας.

Ο ηθοποιός τόνισε πως πρέπει να προσέξουμε τα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!». Δείτε και πως επηρεάζει ο κορωνοϊός τα κανάλια και ποιες οι αλλαγές που θα δούμε

Repost από @jennybalatsinou @atheridis_thodoris_official #μένουμε_σπίτι

Posted by Vaso Sarmatzi on Thursday, March 12, 2020

Αναλυτικά όσα είπε και συμβούλεψε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Κορωνοϊό:

«Και να λοιπόν που έφτασε η ώρα και η δική μου η γενιά να βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι πολύ σοβαρό. Κάτι πολύ σοβαρό και κάτι πολύ απλό ταυτόχρονα. Λέω πως είναι απλό, γιατί είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τις συνέπειες αυτής της σοβαρότητας. Όλοι έχουν ανθρώπους στην τρίτη ηλικία που θα θέλαμε να τους δούμε να ζούνε πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε φίλους νεότερους, σε ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι θα κινδυνεύσουν άμεσα αν κολλήσουν τον νέο κορωνοϊό.

Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό. Οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιοδήποτε κράτος, ό,τι μέτρα κι αν πάρει αν ο πολίτης ο ίδιος δεν δείξει ατομική ευθύνη και συνέπεια, τότε τα πράγματα δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μένουμε σπίτι! Όλοι!».