Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου - Η αποκάλυψη για την μητέρα της και η έκκληση στον αέρα της εκπομπής

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί η Κατερίνα Καραβάτου - Η αποκάλυψη για την μητέρα της και η έκκληση στον αέρα της εκπομπής

Συγκίνησε η Κατερίνα Καραβάτου με τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" με την ίδια να μιλά για την μητέρα της και να κάνει μια δημόσια έκκληση. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια, από την το πλατό της εκπομπής του Star μίλησε για τον κορωνοϊό, αλλά και για την μητέρα της που όπως είπε είναι μόνη στη Θεσσαλονίκη.

"Μένουμε σπίτι. Πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας ανεξαιρέτως. Έχω πρήξει τη μητέρα μου, η οποία είναι στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ δύσκολο να τη φέρω εδώ στην Αθήνα, γιατί το σπίτι έχει δύο παιδιά και ανησυχούμε ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα.

Είναι μόνη της στη Θεσσαλονίκη. Κάθε μέρα μιλάμε στο τηλέφωνο και της λέω “μείνε μέσα μην πας πουθενά" Και μου λέει “το έχω ακούσει, δεν πάω πουθενά, μένω μέσα”. Αυτό το μένω μέσα να το λέμε και στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και σε όλον τον κόσμο. Για αυτό εδώ εμείς μέσα από την εκπομπή σας λεμέ να μείνουμε σπίτι για να προστατευτούμε όσο γίνεται περισσότερο" είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε και τι είπε, στην ίδια εκπομπή, για τον κορωνοϊό και τις εξετάσεις που έκανε ο κριτής του MasterChef.

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκίνησε με τα όσα αποκάλυψε για την μητέρα της και με την έκκληση που έκανε στον αέρα της εκπομπής, ενώ και άλλοι διάσημοι έδωσαν ανάλογο μήνυμα - Τι έγραψε ο Αθερίδης;

Ο Θοδωρής Αθερίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για το νέο κορωνοϊό, προτρέποντας, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «πλήττει» και τη χώρα μας.

Ο ηθοποιός τόνισε πως πρέπει να προσέξουμε τα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!».