Η Βασίλισσα Ελισάβετ αντέγραψε την Diana μετά το θάνατο της - Το τόλμησε και έφερε σχόλια

Ποια το.. φόρεσε καλύτερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ αντέγραψε την Diana μετά το θάνατο της - Το τόλμησε και έφερε σχόλια

Μπορεί όπως όλοι λένε και όλα τα δημοσιεύματα γράφουν η Βασίλισσα Ελισάβετ να μην είχε καλές σχέσεις με την Πριγκίπισσα Diana, ωστόσο ακολουθεί τις στιλιστικές της επιλογές. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια από το θάνατο της, την αντέγραψε και έφερε πολλά σχόλια.

Η Diana ήταν πρωτοπόρος και στο κομμάτι της μόδας και πολλές δημόσια εμφανίσεις της, άφησαν εποχή με τα φορέματα που φορούσε. Μάλιστα, είχε δοκιμάσει και την τάση του color-blocking.

Αυτή ήταν η εμφάνιση που αντέγραψε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Το τόλμησε, μια κι η ίδια έχει αδυναμία στα έντονα χρώματα. Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της φόρεσε φόρεμα σε δυο πολύ έντονα χρώματα.

Η πριγκίπισσα Diana είχε φορέσει το συνδυασμό μωβ και πορτοκαλί σε περιοδεία της στο Χονγκ Κονγκ, όπως και σε μία επίσκεψή της στο Κουβέιτ το 1989.

Εσύ ακόμα ψάχνεις το απόλυτο μυστικό ομορφιάς; Η πριγκίπισσα Diana είχε μόνο ένα και σίγουρα θα το αγαπήσεις και εσύ, μιας και για εκείνη φαίνεται πως όντως είχε αποτελέσματα, αφού έλαμπε όλη την ώρα.

Λογικό η Βασίλισσα Ελισάβετ να αντιγράφει την Diana αφού πραγματοποιούσε εντυπωσιακές εμφανίσεις

Σάλος επικρατεί στο Buckingham, καθώς όπως έγινε γνωστό η μαύρη τουαλέτα της Diana η οποία έχει γίνει γνωστή παντού, αφού την είχε φορέσει είχε "μαγέψει", δεν έπιασε την αξία της στην δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε.

Την συγκεκριμένη τουαλέτα είχε φορέσει η πριγκίπισσα όταν είχε χορέψει με τον Τζον Τραβόλτα στον Λευκό Οίκο John Travolta όπου είχαν μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες διατέθηκε προς πώληση από τον οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου Κέρι Τέιλορ και η αξία του εκτιμήθηκε σε 289.000 ευρώ ως 347.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν έπιασε την αξία του.

Έτσι, πήραν την απόφαση να το βγάλει προς πώληση αργότερα όπου και τελικά το αγόρασε ο ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός Historic Royal Palaces που φροντίζει την πρώην κατοικία της σε τιμή πάνω από 252.000 ευρώ.

«Όχι μόνο το αποκαλούμενο ‘φόρεμα Τραβόλτα’ είναι ένα υπέροχο παράδειγμα υψηλής ραπτικής σχεδιασμένο για να λάμπει σε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση, αλλά εκπροσωπεί και μια σημαντική στιγμή της ιστορίας τη βασιλικής μόδας του 20ου αιώνα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η έφορος του οργανισμού Ελίρι Λιν.

Την τουαλέτα είχε δημιουργήσει για την Diana ο Βίκτορ Έντελσταϊν.

Ο σάλος ωστόσο, δεν έχει τέλος με την πριγκίπισσα η οποία έσταξε το φαρμάκι της με την Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι σοκαρισμένη.