Αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η παράσταση του Νίκου Μουτσινά - Η ανακοίνωση

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας η παράσταση του Νίκου Μουτσινά - Η ανακοίνωση

Μετά από ανακοίνωση έγινε γνωστό πως αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας ανάμεσα σε άλλων παραστάσεων και αυτή του Νίκου Μουτσινά, λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του φονικού ιού, κορωνοϊού. Τι γράφει η ανάρτηση του.

Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης κλείνουν νυχτερινά κέντρα, σχολεία, φροντιστήρια παραστάσεις κ.α, ενώ και τα κανάλια έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και από Δευτέρα δεν θα έχουν κοινό πίσω από τις κάμερες, αλλά δεν θα έχουν καλεσμένους.

Ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την είδηση πως η θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Νίκος Μουτσινάς Βερβερίτσα

Λόγω κορωνοϊού εκτός πίστας βρίσκεται και η Πάολα, μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Εκτός της παράστασης του Νίκου Μουτσινά αναστέλλεται και η συναυλία της Ελένης Φουρέιρα

Με μια εικόνα έγινε η ανακοίνωση πως οι προγραμματισμένες συναυλίες της Ελένης Φουρέιρα, αναβάλλονται λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού και στην Ελλάδα. Για την ασφάλεια όλων, πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθούν.

Η τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να κάνει το opening act στις συναυλίες του Λατίνου τραγουδιστή, Maluma ο οποίος θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα με δυο εμφανίσεις. Μια σε Αθήνα και μια σε Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι δυο αυτές προγραμματισμένες συναυλίες αναβάλλονται σεβόμενοι την ανακοίνωση της πολιτείας για αναστολή εκδηλώσεων.

Όπως αναφέρεται η διοργανώτρια και ο καλλιτέχνης καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες των δυο αυτών μεγάλων συναυλιών.

Να πούμε πως σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού βρίσκεται και κορυφαία fashion blogger μαζί με την οικογένεια της.

Ελένη Φουρέιρα συναυλίες