Κλεισμένη στο σπίτι της και η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφίες από μέσα

Πώς περνάει την ώρα με τα παιδιά της

Κλεισμένη στο σπίτι της και η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφίες από μέσα

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει και τους Έλληνες celebrities οι οποίοι παραμένουν στα σπίτια τους με την οικογένειά τους. Μια από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι κυριολεκτικά κλεισμένη στο σπίτι της και στο instagram της δημοσίευσε φωτογραφίες από μέσα για να μοιραστεί το πως περνάει την ώρα με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινές της στιγμές. Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στα stories της φωτογραφίες που είναι ξαπλωμένη στον καναπέ με τους γιους της και βλέπει τηλεόραση και που παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια.

Εκείνη βρήκε κάτι να κάνει για να γεμίσει το 24ωρο της και μπράβο της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου παρακάτω:

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου κορωνοϊός

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Λονδίνο με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και ξέρουμε που έμεναν! Δείτε φωτογραφίες μέσα από την εντυπωσιακή κατοικία!

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της έχει τρεις ορόφους και θέα όλο πράσινο!

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου έχει τρεις ορόφους και θέα όλο πράσινο από το παράθυρο της. Με την τεράστια τηλεόραση της θα πάθετε πλάκα.

Το σπίτι της στην Πεντέλη είναι και το καταφύγιο της. Όταν θέλει να χαλαρώσει από όλους και από όλα, λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια εκτός από το Instagram όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, διατηρεί και το δικό της κανάλι στο Youtube.

Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο την ώρα που στόλιζε το σπίτι της με τον καλό της φίλο και κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο.