Ο Φάνης Λαμπρόπουλος το "θύμα" στο Best Friend's Fear!

Δείτε το απόσπασμα από την φάρσα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος το

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι το επόμενου "θύμα" του Best Friend's Fear και του Σάββα Πούμπουρα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή "Πρωινό". Θα πέσετε ξεροί από τα γέλια!

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα (13/3) ο Σάββας Πούμπουρας θα κάνει μια ακόμα φάρσα σε κάποιο γνωστό πρόσωπο της showbiz! Αυτή τη φορά ο κλήρος πέφτει στον Φάνη Λαμπρόπουλο! Το Πρωινό έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα “Best Friend’s Fear” και την φάρσα που έκανε.

Στο επεισόδιο θα δούμε τον Φάνη και τον Νικόλα Ράπτη να φτάνουν στην φαρμακαποθήκη για ένα τυπικό επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νικόλας θα παρασύρει τον Φάνη σε ένα δωμάτιο με υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας και ο παρουσιαστής θα κληθεί να βγάλει τα ρούχα του για να του γίνει απολύμανση από τους ειδικούς. Δείτε ωστόσο και τα όσα είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή. Θα έχουμε και νέο κύκλο;

Το απόσπασμα που έδειξε η εκπομπή του ANT1

Best Friend's Fear: Και μετά τον Φάνη Λαμπρόπουλο δείτε και τι έγινε όταν το "θύμα" ήταν η Μαρία Κορινθίου

Το Best Friend's Fear συνεχίζει την επική του πορεία στον τομέα των αστείων της και μας το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με την επική φάρσα που έκαναν στην Μαρία Κορινθίου! Η ίδια μάλιστα άρχισε τα "γαλλικά", προκαλώντας γέλια σε όσους βρισκόντουσαν εκεί.

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, βρέθηκε σε ένα σπίτι ενός επιχειρηματία προκειμένου να συζητήσουν για μια δουλειά. Αυτό που δεν ήξερε ωστόσο ήταν πως όλο αυτό ήταν ένα "αστείο" με συνεργό τον άντρα της.

Κάποια στιγμή οι δύο άντρες φεύγουν για λίγο από το σπίτι και η Μαρία αναγκάζεται να μείνει μόνη της με τη μικρή Αναστασία. Ωστόσο ήταν αρκετά δύσπιστη με την όλη κατάσταση από την αρχή. Η ηθοποιός κάλεσε τον άντρα της λίγο πιο μετά να γυρίσει πίσω ενώ η μικρή έβαλε τα κλάματα καθώς φοβήθηκε πως θα την άφηναν μόνη της.

Η Μαρία Κορινθίου φάνηκε να εκνευρίζεται με τον σύζυγό της, ενώ αμέσως μετά η μικρή Αναστασία δέχτηκε να βγει έξω που την περίμενε ο Σάββας Πούμπουρας.