Ο Γιώργος Λάγιος μιλά πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης του με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Τι είπε για το νεαρό μοντέλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λάγιος μιλά πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης του με την Κάτια Ταραμπάνκο!

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο, του GNTM. Δείτε τι είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το τέλος της σχέσης του!

Η Κάτια Τραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος δεν είναι πλέον μαζί, με το νεαρό μοντέλο να έχει φύγει ήδη για το Λονδίνο λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Ο συγγραφέας και life coucher μίλησε πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης τους, στην εκπομπή του AΝΤ1 και επιβεβαίωσε τον χωρισμό.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την νικήτρια του GNTM και στον τρόπο που χώρισαν. "Έχουμε μια ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον" είπε μεταξύ άλλων ο Λάγιος.

Ακόμα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εκείνη έφυγε λέγοντας ότι το ήξεραν ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Μάλιστα είπε πως η "Κάτια είναι πολύ μικρή και πως θα ξαναερωτευτεί και θα περάσει όμορφα την ζωή της". Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους, σύμφωνα και με τα λεγόμενά του έχουν μια όμορφη σχέση, ακόμα και αν δεν είναι πια μαζί.

Βέβαια ο Λάγιος είπε ότι σιγά σιγά μειώνουν την επικοινωνία τους. Να πούμε ότι η αποκάλυψη για το τέλος της σχέσης του Γιώργου και της Κάτιας είχε έρθει μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Αναλυτικά τα όσα είπε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λάγιος - Γιατί τελείωσε η σχέση του με την Κάτια Τραμπάνκο;

"Ναι, έχει ολοκληρωθεί η σχέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν έχουμε, όμως, προστριβές και εντάσεις, δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν έφυγε για Λονδίνο χωρίσαμε. Είχαμε προβλέψει αυτή τη στιγμή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχαμε παλέψει πολύ με το εγώ μας.

Προτιμώ ένας άνθρωπος να κυνηγήσει το όνειρό του και να αισθάνομαι πολύ όμορφα για αυτό, παρά να τον έχω κρατήσει πίσω. Η Κάτια ήταν ξεκάθαρη εξαρχής, ήταν η καριέρα και όχι ο έρωτας ως προτεραιότητα. Οπότε προσαρμόστηκα. Έχουμε πολύ ωραία γεύση ο ένας από τον άλλον. Η Κάτια είναι πολύ μικρή, σίγουρα θα περάσει πολύ όμορφα στη ζωή της και θα ξαναερωτευτεί. Έχουμε επικοινωνία, αλλά υπάρχει μια σταδιακή μείωση. Δε μιλάμε καθημερινά. Είναι ανθρώπινο το ενδιαφέρον" ήταν τα όσα είπε στην εκπομπή του Ant1.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο