Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τα σχόλια που δέχτηκε η Αντελίνα - Τι είπε για το επίμαχο τρέιλερ;

Μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για τα σχόλια που δέχτηκε η Αντελίνα - Τι είπε για το επίμαχο τρέιλερ;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ετοιμάζει εκπομπή στον Alpha με το τρέιλερ που προβλήθηκε να έχει δεχτεί ποικίλα σχόλια, ορισμένα από τα οποία ήταν αρνητικά. Ο σύζυγός της Χάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε μεταξύ άλλων και για αυτό το θέμα.

Λίγο πριν και την μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother ο Γιώργος Λιάγκας, υποδέχτηκε στην εκπομπή του, τον Χάρη Βαρθακούρη, που μίλησε όπως ήταν λογικό για το ριάλιτι που ξεκινά σύντομα. Ωστόσο αναφέρθηκε ακόμα και στο τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας, το οποίο έφερε διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Εγώ το γνώριζα τος σενάριο, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα τι θα δω, δεν ήταν έκπληξη. Η γυναίκα μου άρεσε, γράφει καταπληκτικά. Από εκεί και πέρα είτε άρεσε είτε δεν άρεσε, δεν απασχολεί. Συζητήθηκε; Έχει μια εκπομπή που θα αρχίσει σε μια εβδομάδα και το έχει μάθει όλος ο κόσμος;” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". Δείτε και τα όσα είχε αποκαλύψει η Αντελίνα για τους καβγάδες στο Globetrotters!

Το επίμαχο τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, το οποίο σχολίασε ο Χάρης, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα

Πρεμιέρα θα κάνει η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, “Αντελίνα χτύπα το κουδούνι” στον Alpha.

Η εκπομπή πρόκειται είναι ένα real life game show, στο οποίο η Αντελίνα θα παίρνει τους δρόμους και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, θα χτυπά κουδούνια και θα μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δείτε και το χαρακτηριστικό τρέιλερ που έφερε σχόλια