Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε τα πάντα για τους καυγάδες στο Globetrotters - Ήταν στημένοι;

Τα είπε όλα!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε τα πάντα για τους καυγάδες στο Globetrotters - Ήταν στημένοι;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τους πολυσυζητημένους καυγάδες της με τον Χάρη Βαρθακούρη, στο ριάλιτι ταξιδιού του Star, «Globetrotters». Συγκεκριμένα αποκάλυψε αν τα σκηνικά αυτά ήταν στημένα!

Στο TV Έθνος μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Globetrotters.

Η Αντελίνα ετοιμάζεται για τη νέα της εκπομπή! Ρίξτε μια ματιά στα πρώτα πλάνα αυτής...

Έτσι αναφέρθηκε στο γεγονός πως πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τους καυγάδες της με τον Χάρη στημένους απαντώντας:

«Είναι κουτό να το σκεφθεί κάποιος. Αναφέρομαι στους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση γιατί ξέρουν πώς λειτουργεί. Το «Globetrotters» γυρίστηκε το καλοκαίρι. Προβλήθηκε αφού επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Ποιος ήξερε λοιπόν πως όλο αυτό θα έκανε επιτυχία και δεν θα συνέβαινε το αντίθετο; Να γίνουμε αντιπαθείς στον κόσμο λόγω των καβγάδων; Δεν ήταν ότι υπήρχαν επεισόδια σε εξέλιξη για να αλλάξουμε συμπεριφορά» είπε η παρουσιάστρια.

Πριν από λίγες μέρες η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε μιλήσει πέρα από το Globetrotters και για τη νέα της εκπομπή

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αναφέρθηκε στο Happy Day στην εκπομπή της εξηγώντας πως θα "τσαλακωθεί αρκετά, καθώς θα πέφτει κάτω στη μέση του δρόμου, αλλά θα χορεύει κιόλας για να τους διασκεδάσει".

Η ίδια εξήγησε στην εκπομπή του Alpha ποιο θα είναι το concept στην εκπομπή της που θα δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

“Θα σηκώνω τις γειτονιές στο πόδι! Θα είμαι ένα κορίτσι του δρόμου, τρελαίνομαι που θα έχω ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο. Να τους βλέπεις, να τους έχεις απέναντι σου, να σου μιλούν οι άνθρωποι και να στα λένε όλα! Να παίζεις, να τους τρελαίνεις, να γελάτε, να κερδίζουν, να σου λένε τα θέματα τους και να κερδίζουν χρήματα”.

Επίσης,ανέφερε πως η νέα καθημερινή εκπομπή θα έχει “πάρα πολύ γέλιο! Θα τσαλακώνομαι εντελώς, θα πέφτω μες στη μέση του δρόμου, θα χτυπάω κουδούνια και θα χορεύω μες στη μέση κεντρικού δρόμου”!

"Στο Globetrotters τα έκανα όλα γιατί ήμουν στο Βιετνάμ, τώρα εδώ είναι αλλιώς γιατί εδώ ο κόσμος με γνωρίζει. Με αναγνωρίζουν και οι γυναίκες με καλοδέχονται ζητώντας μου συμβουλές” δήλωσε.Δείτε και για ποιο λόγο η παρουσιάστρια είναι σε άσχημη κατάσταση

"Όταν μου είπαν το κόνσεπτ είπα αμέσως ναι γιατί μου έκανε “κλικ” το έξω” κατέληξε.