Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια της Φαίης Σκορδά - "Δεν θα το κάνω, φοβάμαι"!

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδια της Φαίης Σκορδά -

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τρόμο με το υπουργείο Υγείας να μας καλεί να "μείνουμε σπίτι" και πολλούς από τους επωνύμους της χώρας να κάνουν σχετικές αναρτήσεις, αλλά και δηλώσεις μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι και η Φαίη Σκορδά που μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι άλλαξε τα σχέδιά της, καθώς φοβάται.

Τα σχέδια που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά ανατράπηκαν λόγω του κροωνοϊού με την παρουσιάστρια να μιλά για αυτό στην εκπομπή της, όσο σχολίαζαν το βίντεο που έδειχνε τα μηνύματα των επωνύμων για την καμπάνια "μένω στο σπίτι". Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, απεικονίζονται διάφοροι διάσημοι που προμοτάρουν το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο έχει γίνει viral.

Η παρουσιάστρια από την μεριά της, είπε στην εκπομπή της χαρακτηριστικά πώς:

“Εγώ είχα κανονίσει σήμερα οδικώς να πήγαινα στο Κιλκίς και να άφηνα τα παιδιά και δεν θα το κάνω. Φοβάμαι.” Να πούμε ότι η Φαίη Σκορδά, που είχε βρεθεί εκεί πριν λίγο καιρό στην Ιταλία, ενώ πριν μερικές ημέρες συγκλόνισε μιλώντας για τον κροωνοϊό και την κατάσταση στη γειτονική χώρα.

Το βίντεο από το 'Πρωινό"

Ο κορωνοϊός αλλάζει και τις τηλεοπτικές εκπομπές, πέρα από τα όποια σχέδιά μας, με την Φαίη Σκορδά να κάνει μια ανακοίνωση το πρωί στην εκπομπή της - Τι είπε;

Η Φαίη Σκορδά μίλησε το πρωί και για το τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1 από την Δευτέρα. Ο φόβος λόγω του κορωνοϊού είναι μεγάλος και στο κανάλι πήραν μέτρα πρόληψης για να προστατευτούν.

«Συζητήσαμε και αποφασίσαμε από Δευτέρα λίγο να ελαττώσουμε τους καλεσμένους εδώ. Δεν θα θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ηθοποιούς να έρχονται στην εκπομπή. Όλοι πρέπει να προστατεύουμε τους άλλους», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του Πρωινού.