My Style Rocks: Κόλασε το πλατό με την γυμναστική της η Κατερίνα Στικούδη

Έγινε κι αυτό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Κόλασε το πλατό με την γυμναστική της η Κατερίνα Στικούδη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Κατερίνα Στικούδη, κατάφερε για μία ακόμα φορά και κόλασε ολόκληρο το πλατό, μιας και έκανε την πιο εκρηκτική γυμναστική κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του κόνσεπτ μίας παίκτριας.

Δεν είναι λίγες η φορές που η Κατερίνα Στικούδη έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στον αέρα της εκπομπής. Το σημερινό επεισόδιο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, μιας και η παρουσιάστρια παρασύρθηκε από το θέμα της Θεοδώρας και θέλησε να κάνει κι εκείνη γυμναστική.

Μιας και μιλάμε για τις εκρηκτικές της εμφανίσεις, ρίξτε μια ματιά στο look που είχε κάνει πριν από λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη!

Συγκεκριμένα, η Θεοδώρα περπάτησε ενώ από πίσω έπαιζε το γνωστό τραγούδι «Push ups», και φόρεσε μία αθλητική ολόσωμη φόρμα. Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάστηκε με το τραγούδι και ξεκίνησε να κάνει κι εκείνη τα δικά της push ups!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν:

Το πλατό κόλασε και το μπλε λαμπερό φόρεμα που έβαλε η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks

Το απόλυτο 5άρι παίρνει στο σημερινό Gala του «My style rocks» η Κατερίνα Στικούδη. Εμφανίστηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ φορώντας ένα απίστευτο λαμπερό μπλε φόρεμα. Τα σχόλια από τους κριτές δεν έλειψαν, αφού το look της ήταν απίστευτο.

Ημέρα και ώρα άλλαξε το Gala του show μόδας. Από εκεί που το παρακολουθούσαμε Παρασκευή βράδυ, από εδώ και στο εξής θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή μεσημέρι στις τρεις η ώρα. Ο λόγος της μετακόμισης αυτής του οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην prime time ζώνη την Παρασκευή το βράδυ.

Έτσι λοιπόν από σήμερα το μεσημέρι και κάθε Κυριακή μεσημέρι θα μας καλησπερίζει η Κατερίνα Στικούδη. Σήμερα, μάλιστα, μας καλησπέρισε και πάθαμε πλάκα με την εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My style rocks επέλεξε να φορέσει ένα μίνι λαμπερό μπλε φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μωβ γόβες.

Κατερίνα Στικούδη My style rocks εμφάνιση

Αυτή δεν είναι η μόνη εμφάνιση της που πήρε 5άρι. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο My Style Rocks και "άναψε" φωτιές με την εμφάνιση της. Είδαμε τα γυμνασμένα της πόδια και πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα, άλλωστε η ίδια διαθέτει τις αναλογίες.