My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Θεοδώρα, ενώ στις δύο πρώτες η Στέλλα Πάσσαρη και η Κορίνα Αδραμιτίδου.

Οι συμπαίκτριές τους ψήφισαν, και ανέδειξαν νικήτρια τη Στέλλα Πάσσαρη, η οποία είχε ήδη δύο βαθμούς έξτρα για το Gala της Κυριακής, κερδίζοντας ακόμα έναν βαθμό.

Στο μεταξύ είδατε τι έγινε στο σημερινό επεισόδιο με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τη λιποθυμία της Ευρυδίκης; Αν όχι δείτε εδώ...

My Style Rocks νικήτρια

Νωρίτερα, η Μαρία Καζαριάν είπε την ατάκα που προσέβαλε τις περισσότερες παίκτριες

Χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με την Μαρία Καζαριάν, μιας και η εκρηκτική παίκτρια πέταξε μία ατάκα σκέτη φωτιά για τις συμπαίκτριες της, εξηγώντας πως η μια μεριά των παικτριών είναι πιο αδύναμη από την άλλη.

Δε σταματάει να ανάβει τα αίματα στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ η Μαρία Καζαριάν αφού για ακόμη μία φορά κατάφερε να κάνει έξαλλες τις συμπαίκτριές της.

Είδατε στο μεταξύ πώς κόλασε το πλατό η Κατερίνα Στικούδη; Αν όχι δείτε όλα όσα έγιναν εδώ!

Αυτή που έσπευσε να απαντήσει στο πικρόχολο σχόλιο της Μαρίας Καζαριάν, δεν ήταν άλλη από την Τόνια Κούμπα, η οποία άνηκε στη μερίδα των παικτριών που χαρακτηρίστηκαν αδύναμες.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Κούμπα είπε πως όποιος δεν ξέρει να μιλάει χρησιμοποιεί επίθετα και πως όλες οι παίκτριες του My Style Rocks είναι δυνατές προσωπικότητες, με τη Μαρία Καζαριάν να εξηγεί πως αυτό που εννοούσε ήταν πως οι παίκτριες είναι αδύναμες μέσα στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό επεισόδιο My Style Rocks, η Μαρία Καζαριάν τα έβαλε και με τη Σοφιάνα Σπίνουλα

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Μαρία Καζαριάν και η Σοφιάνα Σπίνουλα έβγαλαν "μαχαίρια" μιας και από μία πλάκα οι τόνοι ανέβηκαν με όλο το πλατό να αναρωτιέται, τι είναι στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε η Σοφιάνα για το ντύσιμο της Μαρίας Καζαριάν, η οποία όπως φάνηκε παρεξηγήθηκε αρκετά από την κριτική της συμπαίκτριάς της.

Είδατε στο μεταξύ ποια παίκτρια νίκησε στο χθεσινό επεισόδιο; Αν όχι, δείτε εδώ!

Ενώ η Σοφιάνα της εξήγησε το λόγο που την επαίνεσε για τις αλλαγές που έκανε στο στιλ, η Μαρία Καζαριάν δε δέχθηκε τα λόγια της με τις δύο κυρίες να ανεβάζουν τους τόνους. Η Μαρία από τη μεριά της προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει με το χιούμορ της, ωστόσο η Σοφιάνα της απάντησε πως έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.

Μαρία Καζαριάν my style rocks