Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τον κορωνοϊό - «Να καταλαβαίνουμε λίγο τι γίνεται»

Η αναφορά του στην ατομική ευθύνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τον κορωνοϊό - «Να καταλαβαίνουμε λίγο τι γίνεται»

Ο Νίκος Μουτσινάς στάθηκε στην ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην χώρα, θέλοντας να μιλήσει και αυτός για το κίνημα #μένουμε_σπίτι, εξηγώντας, έξαλλος, στο τηλεοπτικό κοινό του, τι ακριβώς σημαίνει η κίνηση αυτή για την καθημερινότητά μας.

Ο παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε τη σημερινή εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για το ζήτημα που απασχολεί τη χώρα μας, και να εξηγήσει στο κοινό του ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνει από εδώ και στο εξής.

«Επειδή καθόμαστε και λέμε μείνετε σπίτι, μην δείτε τους συγγενείς, μην πάτε στον παππού γιαγιά, μπαμπά μαμά αν έχετε μεγάλο σε ηλικία. Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει; Ότι πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις συνθήκες της ζωής μας για ένα χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να φύγει το χρονικό διάστημα και να είμαστε εδώ να ξαναφέρουμε τις συνήθειές μας; Να καταλαβαίνουμε λίγο!

Άμα εγώ έχω τον ιό που μπορεί και να τον έχω και να μην το ξέρω και ξαφνικά αρχίσω και κάνω βόλτα σε όλη την πολυκατοικία και πάω και χτυπάω τα κουδούνια και τους κολλήσω όλους, τι φταίνε και οι άλλοι;

Θεωρώ ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες χώρες που χτύπησε ο κορωνοϊός, γιατί είμαστε καλοκαίρι, Ελλαδάρα, φραπεδούμπα, βολτάρες και όλα ωραία! Θα τα κάνουμε, κοντά είναι το καλοκαίρι, θα ανέβει η θερμοκρασία, να ζούμε! Μένουμε σπίτι σας! Κι εμείς στο δικό μας όποτε μπορούμε» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Πριν από λίγες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς ανέστειλε τις παραστάσεις του λόγω κορωνοϊού

Μετά από ανακοίνωση έγινε γνωστό πως αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας ανάμεσα σε άλλων παραστάσεων και αυτή του Νίκου Μουτσινά, λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του φονικού ιού, κορωνοϊού. Τι γράφει η ανάρτηση του.

Μετά από απόφαση της Κυβέρνησης κλείνουν νυχτερινά κέντρα, σχολεία, φροντιστήρια παραστάσεις κ.α, ενώ και τα κανάλια έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και από Δευτέρα δεν θα έχουν κοινό πίσω από τις κάμερες, αλλά δεν θα έχουν καλεσμένους.

Ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την είδηση πως η θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα» αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Νίκος Μουτσινάς Βερβερίτσα

Λόγω κορωνοϊού εκτός πίστας βρίσκεται και η Πάολα, μαζί με άλλους καλλιτέχνες.