MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία για το πιάτο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Συμπληρώνοντας τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τρεις υποψηφίους, αυτός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το σημερινό ανατρεπτικό επεισόδιο MasterChef, αφήνοντας ωστόσο θετικές εντυπώσεις για την εκτέλεση του πιάτου του στους κριτές και τον καλεσμένο.

Σταύρος, Φωτεινή και Μαρία κλήθηκαν να μπουν και σήμερα στην κουζίνα του MasterChef και να παλέψουν προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Ένας από τους τρεις ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δείτε τι έγινε νωρίτερα με το ξέσπασμα της Κατερίνας.

Αυτή ήταν η Φωτεινή με το πιάτο νούμερο 1, η οποία είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια από τους τρεις, και χρειάστηκε να αποχωρήσει από το σπίτι. Αυτή που επέστρεψε πρώτη αφού έλαβε τη βαθμολογία της, ήταν η Μαρία.

Ο Σταύρος με τη σειρά του, αφού έπαθε ένα σοκ από την χαμηλή βαθμολογία του Σωτήρη Κοντιζά, ανέβασε το σύνολο του στη συνέχεια και επέστρεψε κι αυτός στο σπίτι του MasterChef, λέγοντας πως δεν μετανιώνει που ψήφισε τη Φωτεινή.

Πριν την αποχώρηση οι τόνοι ανέβηκαν στο πλατό του MasterChef

Πανικός επικράτησε στο πλατό του MasterChef και στο σημερινό επεισόδιο, μιας και οι τόνοι ανέβηκαν και σημειώθηκε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον Σταυρή και την Ντέμη, με αφορμή την ψηφοφορία μετά την ομαδική δοκιμασία.

Αφορμή στάθηκε η ψήφος του Σταύρου και η κατάληξη της Φωτεινής στην δοκιμασία αποχώρησης. Η Ντέμη θεώρησε άδικο το αποτέλεσμα και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Αφού ξεκίνησε να μιλάει εξήγησε πως θεωρεί άδικο να ψηφίζονται όλες οι κοπέλες επειδή τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι παρέα. Η δήλωση αυτή εκνεύρισε τον Σταυρή, ο οποίος θέλησε να απαντήσει.

Δείτε εδώ πώς τα πήγε το MasterChef χθες στα νούμερα τηλεθέασης

Τότε ξεκίνησε να φωνάζει στην Ντέμη πως δεν έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση και άρα δε γνωρίζει πώς ακριβώς είναι, με την Ντέμη να απαντά: «Και τι θα γίνει ρε φίλε αν βρεθείς εκεί; Θα μαγειρέψεις και αν φύγεις θα πας να δουλέψεις ή θα πας σπίτι σου». Η απάντηση του Σταυρή ήταν πως σίγουρα εκείνη θα πάει σπίτι της.

Στην ένταση έδωσαν τέλος οι κριτές οι οποίοι ζήτησαν ηρεμία στο πλατό.

Νωρίτερα ο Σταυρής είχε έρθει αντιμέτωπος και με την Μαριάννα, μιας και όταν ζήτησε να αλλάξει την ψήφο του, εκείνη άρχισε να γελάει.

«Είναι αστείο; Είναι αστείο;» ρώτησε τη Μαριάννα ενώ στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες συμπλήρωσε: «Δεν σέβονται αυτή την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του διαγωνισμού. Σκάσε και περίμενε να δεις τι θα γίνει. Χλευάζεις και γελάς… Δεν ξέρω ποιος γέλασε, αλλά θα το μάθω και θα έχει πρόβλημα αυτός που γέλασε».