Ζέτα Μακρυπούλια και Δούκισσα Νομικού συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τον φονικό ιό

Τι δημοσίευσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια και Δούκισσα Νομικού συγκινούν με τις αναρτήσεις τους για τον φονικό ιό

Συγκινεί με την ανάρτηση της, τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και η Δούκισσα Νομικού με αφορμή τον φονικό ιό κορωνοϊό που «πήρε» την ζωή τριών ανθρώπων στην Ελλάδα. Με το hashtag #μένουμε_σπίτι να κάνει το γύρω του διαδικτύου προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να μείνει μέσα με σκοπό την προστασία και την μη εξάπλωση του περαιτέρω.

Πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα για τον κορωνοϊό που μέσα σε λίγες ημέρες εξελίχθηκε σε πανδημία. Αρχικά έκλεισαν σχολεία, ενώ στην συνέχεια επιχειρήσεις αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Το σήμα με το σπιτάκι που εξέδωσε η Κυβέρνηση κυκλοφορεί παντού στα social media και το δημοσίευσε με την σειρά της και η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Με την σειρά της και η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το hashtag #μένουμε_σπίτι

Δούκισσα Νομικού instagram

Την ώρα που ονόματα από το χώρο της showbiz στέλνουν το μήνυμα τους, οι δρόμοι της Αθήνας είναι ερημωμένοι και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Εκτός της Δούκισσας Νομικού και της Ζέτας Μακρυπούλια και η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο συγκίνησαν με τις αναρτήσεις τους

Το δικό της δημόσιο μήνυμα για τον φονικό ιό κορωνοϊό θέλησε να στείλει και η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός η οποία παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγος της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, ανάμεσα σε άλλους διάσημους της ελληνικής showbiz, θέλησε να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν στα σπίτια τους.

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έχει κλείσει όλους σπίτια μας, η Βάσω Λασκαράκη όμως ξέρει πώς να περνάει δημιουργικά το χρόνο της, αφού έχει στο πλευρό της, την οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανακοίνωση όπου έγραφε που παραμένει ο κορωνοϊός ζωντανός αλλά και για πόση ώρα. Ενώ με hashtag θέλησε να πει σε όλους να μείνουν ψύχραιμοι.

Βάσω Λασκαράκη instagram κορωνοϊός

Από την άλλη ο Λευτέρης Σουλτάτος, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έδειχνε όλα αυτά που δνε πρέπει να κάνουν με σκοπό να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός, γράφοντας επίσης με χιούμορ «Το κορωνοκοπέλι δεν μας τα λέει καλά».

Λευτέρης Σουλτάτος Instagram

Κι όμως μέσα στον πανικό που επικρατεί με τον κορωνοϊό, υπάρχει ελπίδα για τη θεραπεία! Αυτό είναι το φάρμακο που μπορεί να μας κάνει να γλιτώσουμε από τον επικίνδυνο ιό που δείχνει να εξαπλώνεται με ραγδαίες ταχύτητες.