Ελένη Χατζίδου: Με μαύρη τουαλέτα στο πλευρό του Ετεοκλή λίγο πριν την πρεμιέρα

Θα μείνετε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Με μαύρη τουαλέτα στο πλευρό του Ετεοκλή λίγο πριν την πρεμιέρα

Μια φωτογραφία όπου πόζαρε στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου με μαύρη τουαλέτα, δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι σε λίγες ώρες θα κάνει πρεμιέρα στο OPENtv, στο νέο του επαγγελματικό βήμα. Πλέον δεν θα είναι μαζί μόνο στη ζωή, αλλά και στην τηλεόραση.

Λίγες ημέρες μετά το party του Just the 2 of us που έλαβε χώρα στα Studio Kappa με την τραγουδίστρια με την εμφάνιση της να μαγνητίζει τα βλέμματα φορώντας leather φόρεμα, εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, ωστόσο με ένα πιο grande look.

Στην επίσημη φωτογράφιση για την συμμετοχή τους στο μουσικό show, η Ελένη Χατζίδου φόρεσε μια φανταστική μαύρη τουαλέτα με διαφάνειες. Από την άλλη ο Ετεοκλής Παύλου, ένα σκλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου όταν έχει ελεύθερο χρόνο εκμεταλλεύεται τον υπέροχο καιρό και κάνει τις βόλτες της στον ήλιο, στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Ετεοκλή Παύλου, με αυτό το υπέροχο casual look που καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα!

Τι φόρεσε η Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του Ετεοκλή στο party λίγο πριν την πρεμιέρα τους;

Πάθαμε σοκ με τη νέα εμφάνιση που έκανε η Ελένη Χατζίδου έχοντας στο πλευρό της φυσικά τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου! Πιο αισθησιακή από ποτέ η γνωστή τραγουδίστρια μοίρασε εγκεφαλικό με το αποκαλυπτικό black leather dress!

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of us - δείτε εδώ πότε θα συμβεί - ένα μεγάλο πάρτι έλαβε χώρα στα Studio Kapp και εννοείται πως η Ελένη Χατζίδου μάγεψε με την εμφάνισή της.

Αφού έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και αισθάνεται πολύ ανανεωμένη φόρεσε ένα απίστευτο μαύρο δερμάτινο φόρεμα που είχε ένα εξίσου συγκλονιστικό άνοιγμα στο ντεκολτέ της αλλά ήταν και καυτό μίνι που αναδείκνυε τα πόδια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ετοιμασίες και πραγματικά πήρε φωτιά η ανάρτηση αυτή αφού όλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν πόσο κούκλα ήταν!

Δείτε την ανάρτηση της Χατζίδου: